Avainsana: vaellus

Treenivuosi 2013

Vaellus Ben Nevisillä, juttu täällä.

Aika katsella vähän tämän vuoden treenikuulumisia pääasiassa tilastojen muodossa. Mitä sitä on oikein tullut tehtyä? Vertaillaan vähän myös viime vuoteen, kun koko vuodelta on olemassa HeiaHeian kertomaa.

Viime vuonna liikuin 322 eri kertaa, yhteensä 444 tuntia. Tänä vuonna liikuin 404 eri kertaa, yhteensä 497 tuntia. Viime vuonna meni alkuvuosi vielä yksijakoisella, joten tunteja tuli … Lue lisää »

Huipulla tuulee, eli Bennachie II

Eilen käytiin toistamiseen vaeltelemassa viereisellä Bennachiella. Helmikuussa ei päästy kiipeämään huipulle asti, koska mullahan tuli itkupaniikki. :D Silloin oli tosiaan lunta ja jäätä ja turvallista jalansijaa ei ollut. Ja kyllä, olen korkeanpaikankammoinen. Tällä kertaa ei ollut lumi tai jää esteenä ja siksi hyviä syitä ei ollut olemassa, että miksi jäisi se huippu valloittamatta. Se oli siis jo etukäteen päätetty, että … Lue lisää »

Vaellus Ben Nevisillä

Heipä hei! Täällä uupunut vaeltaja koittaa laittaa jonkilaisen raportin eilisestä vaelluksesta. Tämä päivä onkin mennyt lepäillessä, erityisesti pohkeet huutaa hoosiannaa ja kroppa on muutenkin vähän uupunut – kiitos kissan, joka herätti kuuden ja puolen tunnin unien jälkeen aamulla kuuden aikaan. :D Luulen, että vähän enemmän olisi voinut kaivata unta. ;) Mutta eiliseen!

Herättiin aamulla viideltä. Puoli kahdeksan aikaan istuttiin autossa … Lue lisää »

Bennachie

Tänään oltiin vuorikiipeilemässä, kuten eilen oli puhetta! No joo, vaellustahan se oli, mutta vuorilla kuitenkin ja siinä kohtaa kun meni vaelluksesta oikeasti kiipeilyksi niin itkuhan siinä tuli. :D Hah! Olen tosiaan korkeanpaikankammoinen, mutta sen kanssa pärjää silloin kun voi luottaa askeleeseen ja siihen, ettei vaan putoa, mutta nyt ei ollut ihan niin kova luottamus. Joten paniikki iski! Tämä reissu ei … Lue lisää »

Hengissä.. juuri ja juuri!

Vaellusrapsaa eiliseltä luvassa nyt. Ensin täytyy todeta, että en ole vastaavaa urheilusuoritusta tehnyt koskaan. Tämä oli rankin ikinä. Ei ole jalat olleet vastaavalla tavalla koskaan niin kovilla eivätkä ole milloinkaan olleet näin kipeät, ei yhdenkään kunnon jalkatreenin jälkeen. Tämä oli jotain ihan muuta..

Reittiä luennehdittiin vaikeaksi. En tiennyt, mitä se tarkoittaisi, mutten osannut aavistaakaan, että se tarkoittaisi sitä, että olet … Lue lisää »

Huomisen fiilistelyä

Eilen sain neronleimauksen (eli päätin kerrankin olla fiksu :D). Tälle päivällehän olisi ollut keskiviikon tapaan jalkatreeniä ja huomenna jäisi vaelluksen takia ojentajat ja olkapäät treenaamatta. Olen tässä kauhistellut, että hirveän kiva treenata jalat ennen rankkaa vaellusta ja sittenhän sen keksin – en treenaa jalkoja. :’D Ovat muutenkin etureisien osalta vielä tukkeessa maanantain hölköttelystä ja yhden jalan sjmv vetää takareidet kipeiksi … Lue lisää »