Avainsana: urheiluvaatteet

Uudella asenteella!

Eilen tässä huushollissa päätettiin, että tällainen peli ei vetele. Oli sitten PMS tai ei, niin kukaan meistä kolmesta ei sitä jaksa! Mun kiukkuni on niin kylmää, että itteänikin hirvittää. Joten saa riittää. Olkoonkin kroppa sekaisin, mutta mieli mulla on kuitenkin niin vahva, että päätin koittaa vaikuttaa sillä tähän(kin) asiaan. Yksinkertaisesti sanoin EI kiukulle ja päätin, että se ei enää hallitse.… Lue lisää »

Oi mikä päivä!!

Tänään kaikki meni ihan nappiin. Niin paljon parhautta, etten kestä! Vihdoin onnistui muutaman asian toteuttaminen, mikä on pitänyt tehdä jo jonkin aikaa. Tänään sitten vaikka mitä ja vähän vielä lisää. :) Iiihh!

Päivä alkoi kello viiden herätyksellä perinteisesti, vaikka siihen ei sen suurempaa syytä ollutkaan, mutta kun unirytmi on hienosti kohdillaan eikä väsymystä ole, juurikin sen rytmin ansiosta, joten mitä sitä … Lue lisää »

Uudet lenkkivaatteet?

Ei.. Ei näillä lenkkeillä..

Sinne jäi lenkkivaatteet kauppaan. En vaan pysty maksamaan kuuttakymppiä pöksyistä. En pysty, en. Alerekeissä oli vähän halvempia, olisin voinut harkita, mutta ei sitten tietysti kokoa, tai edes vähän siedettävää väriä.

Löysin tietysti kaikkea muuta. Alennuksia tuntuu olevan joka kauppa täynnä. Mutta ei näillä vaatteilla tosiaan lenkkeillä. Se oisikin näky..
Taitaa lenkkeily jäädä haaveeksi, kunnes löytyy edes
Lue lisää »