Avainsana: uni

Viikko 53: Viimeinen

Iik. Se on viimeinen tällainen viikkokatsaus, ainakin näillä näkymin. Jatkossa sitten jotain muuta, en vain vielä tiedä mitä. :’) Tämäkin jää nyt aika suppeaksi, kun viime viikko tuli vietettyä liikunnan parista kaukana, koska olin kipeänä. Ruokailutkin on olleet kaikkea muuta kuin optimaalisia ja ruokakuvia ei paljoa ole tarjota. Mutta katsotaan mitä löpisen! Yleensä jotain saa aikaiseksi, vaikka alkuun tuntuisi miltä … Lue lisää »

Saliton viikko 47: kun uni lähti ja ruokahalu meni

Mitähän kertoisin viime viikosta? En ainakaan treeneistä mitään. Oli siis suunnitellusti saliton viikko, mutta muutakaan tarkoituksellista liikuntaa ei tullut. Normaalisti käyn noina viikkoina paljon kävelemässä, mutta nyt lumen tultua maahan en sinne lähtenyt menemään lenkkareilla painelemaan varpaat märkinä ja jäässä. Sen verran mukavuudenhalua löytyy ja varmaan sitä järkeäkin. ;)

Parista muusta asiasta voisin kuitenkin vähän kirjoittaa, sillä viime viikossa oli … Lue lisää »

Viikko 22: lomalaisen uudet kuteet, verikokeet ja kasvanut hauis

Hyi minua, vasta tiistaina kirjoittelen.. No, lomalainen laiskottelee! Totuuden nimissä en olisi sunnuntaina voinutkaan kirjoitella, sillä viikon viimeinen treeni tuli tehtyä vasta silloin. Ja se loppui perinteisesti yhdentoista aikoihin illalla, kuten jokainen iltatreenini nykyään. Tältä viikko näytti:

Maanantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:06min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:01min.

Torstai: jalat. Kesto: 1:02.

Perjantai: olkapäät, Lue lisää »

Viikko 20: melkein tyhjää täynnä, vatsaa myöten

Mulla on hirmuisen vähän kerrottavaa tästä viikosta, sillä kerroin siitä jo sen suurimman jutun jo aiemmin, kun tatuoinnista kirjoittelin edellisessä postauksessa. Tuon vuoksi treenejäkään ei kertynyt kuin alkuviikolle, ajalle ennen tatuointia, eli maanantaille ja tiistaille. Loppuviikosta olin ajatellut jalkatreeniä, mutta koska ei saisi ensimmäisinä päivinä tatuoinnin ottamisen jälkeen hikoilla ja töissä olen joutunut sitä vetistelyä jo muutenkin harrastamaan, niin … Lue lisää »

Viikko 12: se todellinen kevyt treeniviikko

Tällä viikolla on levätty ihan tosissaan. Niin kuin monesti, suunnitelmat muuttuu lennosta ja mitään ei oikein osaa sen enempää ennustella. Mulla kävi niin, että ensinnäkin penikkani sanoutuivat irti kaikesta liikunnasta ja sitten tulin vielä kipeäksi. Kyllä. Juuri kun kirjoitin, että en ole ollut kolmeen vuoteen kipeä. No en ole flunssassa sentään, vaikka oireisto onkin pitkälti sitä samaa, vaan tapahtui … Lue lisää »

Viikko 8: täysi viisi, ravintolaa ja viljansyöntipäivää

Hiiohoi! Herättiin tänään vasta puoli kaksitoista päivällä ja tässä saa vähän tehdä töitä, että ehtii kaiken tälle päivälle meinatun toteuttaa! Onneksi kyseessä on sentään lepopäivä treeneistä, joten sen puoleen ei ole ollut hätää. Ja levättyä tosiaan tuli. ;) Olen oppinut, että kissan voi käydä ruokkimassa kun alkaa huutamalla herätellä ja sen jälkeen kömpiä takaisin sänkyyn ja kissa on taas hiljaa. … Lue lisää »

Viikko 27: uuden elämäntyylin hyväksymistä

Nyt on tehty ensimmäinen kunnollinen, eli raskas, treeniviikko näin uusien töiden ohella. Olihan se erilainen kuin aamupäivien rauhalliseen tahtiin tehdyt treenit, ilman jättirasitusta kropassa sitä ennen, mutta hyvinhän tuo loppujen lopuksi meni! Tältä viikko näytti punttitreenien osalta:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 0:52min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 1:05min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:55min.

Perjantai:Lue lisää »

Levottomat jalat

Viime yönä heräsin vessakäynnille puolitoista tuntia siitä, kun oltiin nukkumaan menty. Palasin takaisin sänkyyn ja sitten se alkoi. Mikään asento ei ollut hyvä. Jalkoja ahdisti, pakotti. Niiden oli tosi huono olla. Käänsin kylkeä, koitin olla ilman peittoa, peiton kanssa, osittain peiton alla. Selälläni, mahdollisimman kippurassa. Vaihdoin asentoa jatkuvasti. Aina hetken aikaa, ehkä parikymmentä sekuntia, oli olo jaloissa ok, mutta aika … Lue lisää »

Väsähtänyt keventelijä

Mä olen ollut tänään aivan huikean väsynyt. Aamusta lähtien on pilkityttänyt ja olen vähän väliä meinannut nukahtaa. Yön nukuin hyvin ja olen viime aikoina muutenkin nukkunut yöni sikeästi ja tunteja on tullut riittävästi. Unen puutteesta tämä väsymys ei siis johdu, eikä sen pitäisi johtua mistään muustakaan tuommoisesta ns. itseaiheutetusta. Epäilenkin, että kyseessä on ehkä jokin allergia. Reilun viikon ajan olen … Lue lisää »

Jalat nuudelina

Jännä mitä yksi puolituntinen lisää unta tekee virkeystasolle. Meillähän herätään aina arkena kuudelta. Nukkumaan tulee mentyä siinä 22:30-23:00. Useimmiten se menee sinne yhteentoista ja silloin on seuraavana päivänä aika pitkälti veto pois. Eilen oli veto pois. Siksi illalla mentiinkin nukkumaan puoli yhdeltätoista ja kappas, tänään on virkeystaso ihan kohdillaan. Tämä perustunee unisykleihin, ja meillä on monesti huomattu nimenomaan tämän … Lue lisää »