Avainsana: trigger points

Viikko 45: valmis kontti

Sitä meinaa vähän tavaksi muodostua tuo sunnuntainen iltatreeni, joten sitä myöten nämä viikkokatsauksetkin on siirtyneet vakituisemmin tähän maanantaihin. Nyt on hetki aikaa näpytellä työn ja salin välissä, joten alta pois, kun ei tälle parempaakaan koloa löydy. Kuvathan olisin voinut ennakkoon käydä jo eilen suurelta osin läpi ja siten säästänyt aikaa, mutta.. No, sanoin sen sentään ääneen eilen, että niin oisin … Lue lisää »

Mystery: solved

Olen ehkä jo tarpeeksi kauan vihjaillut siitä, että voisin kirjoittaa auki näitä mun lihaksiin liittyviä juttuja tänne. Olen vihjaillut, että olen valaistunut ja kaikki on yhtäkkiä ollut selvää. Olisin kirjoittanut jo ajat sitten, mutta en ole löytänyt tälle aikaa. Nyt sitä on, joten tässä tulee. Voi olla pitkä. :)

Ne jotka on pidempään mun blogia seuranneet, on olleet tietoisia muutamista … Lue lisää »

Viikko 25: DEM GAINS ja muita juttuja

Salittoman viikon jälkeen on taas ollut täysi pöhinä päällä, vaikka ihan vaivattomia ei vieläkään olla. Käden (latsin) trigger -pisteestä johtuva hermokipu on edelleen enemmän tai vähemmän olemassa ja polvikin edelleen vaivaa ajoittain. Enemmän tai vähemmän sekin. Mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan ja suuremmin kumpikaan noista ei ole estänyt elämää. Polven suhteen voinee jo huokaista helpotuksesta, sillä se ei enää … Lue lisää »

Saliton viikko 24: painopäivitystä, mäkivetoja ja parsakaalihulluutta + vegaanista pizzaa

Näin on kevyt viikko tullut päätökseensä ja salittomana se meni. Myös pitkälti muutenkin ilman liikuntaa, ellei lasketa töihin paluuta, eli fyysisen työn paluuta tähän elämään. Yksi liikunnallinen asiakin tässä viikossa oli, mutta sen takia en lähde päivien osalta tekemään tähän listaa. Sen sijaan kirjoitan tähän vain, että torstaina käytiin miehen kanssa kävelyllä (7km 1:33min), jonka aikana päässäni jokin naksahti ja … Lue lisää »

Viikko 23: kivaa vaivoista huolimatta

Täällä! Täällä ollaan! Kiva viikko oli viime viikko, vaikka aika raihnaisena tätä uutta viikkoa otankin tässä vastaan. Selvää on, että kevyen viikon paikka on nyt ja niinhän se olisi muutenkin. Ainakin useamman päivän vietän täysin treenittömänä, ellen sitten ihan koko viikkoa. Alkaa taas koko kroppa ilmoitella siitä, että taukoa kiitos. Perinteisesti siis pientä vaivojen voitottelua tässäkin postauksessa! Tai no, ei … Lue lisää »

Viikko 10: hierontaa, verta ja askeleita

Päivää myöhässä, mutta mulla on selityksiä! Olin eilen iltaan asti töissä, jonka jälkeen kävin vielä salilla (kävelemässä matolla), eikä aikaa blogille yksinkertaisesti ollut. En tiedä onko sitä niin rutkasti nytkään, sillä jalkatreeni kutsuu jo, mutta ajallisesti kuitenkin ehdin tämän näpytellä ja siksi tässä nyt näpyttelenkin.

Viikko 10 oli treenien osalta tällainen:

Maanantai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:02min.

Tiistai & Lue lisää »

Viikko 37: kipuja siellä, kolotuksia täällä

Vähän jäi treenejä tekemättä tällä viikolla, mutta koko kroppa tuli sentään käytyä kerran läpi (paitsi selkä). Ei siis ihan huonoin viikko tämäkään. Tältä se näytti:

Maanantai: lepo (hieronta 80min).

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:57min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:50min.

Perjantai: vatsa, kyljet. Kesto: 0:38min.

Lauantai: 40min crossailua, 14.50km.

Sunnuntai: lepo.

Tältä viikolta ei ollut yhtään treeniaiheista
Lue lisää »

Päivä, jolloin selkä repesi

Makoisat yöunet ja hyvä mieli. Niistä rakennettiin tämän aamun pöhinät. Vietin pitkän ja rauhallisen aamun ennen päivän treeniä ja sepäs olikin mukavaa! Vasta päivällä oli treenin vuoro ja iloisella mielellä sitä mentiin treenihuoneeseen tekemään.

Ojentajaliikkeitä.

Olkapäitä, ojentajia ja vatsaa. Edelleenkin on rystyset eteenpäin tehtävät viparit poissa pelistä. Taitaa olla tämä nykytilanne uusi normaali ja asiaa ei tarvinne enää päivittää ennen … Lue lisää »

Jytkymmäksi, kiitos

Yhyy. Maanantainen selkätreeni meni vähän liian hyvin perille. Koskee. Lisäksi eilen herätessä oli oikeakin käsi liikeradoiltaan vajaa kivun vuoksi. Onneksi ei niin pahasti kuin vasen, mutta onpahan kuitenkin. Eli ei enää kapeaa penkkiä mulle. Kerran vuodessa sitä tulee koitettua ja aina on sama lopputulos. Jos siellä joku uudempi lukija miettii, että miksi en treenaa rintaa, niin tämä on se suurin … Lue lisää »

Selkäjumia ja kaloreita

Uusi viikko taas. Vähän ehkä hirvittää, että tämä vuosi on startannut aivan yhtä nopeasti kuin mitä koko edellinen vuosi meni.. Se on tammikuu jo loppupuolella. :O Mutta oli kuu tai vuosi mikä hyvänsä, tänäänkin oli treeniä pakerrettava. Hauista ja selkää tein. Selän puolesta jännitti vähän, sillä viikonlopun aikana sain jonkun osan jostain selästä sellaiseen juntturaan, että vasenta kättä ei ihan … Lue lisää »