Avainsana: treenivaatteet

”V*tut@sullekuuluu.com” ja muita (uusia) juttuja

Kuinkahan monta kertaa olen lykännyt tämänkin tekstin kirjoittamisen aina seuraavaan päivään, kun koskaan ei tunnu olevan aikaa? Voin sanoa, että aika monta kertaa. Blogitekstin rustaamiseen kuvien läpikäymisen kera menee useampi tunti ja viime aikoina sitä useampaa tuntia ei ole ollut päivässä ylimääräisenä. Vakaa aikomus on ollut monta kertaa mutta kun ei niin ei. Tämä ei siis ole selittelyä, vaan ihan … Lue lisää »

Viikko 33: pöksymaniaa, liian kuumaa ja HCM

Maanantaita! Tavaksi on (nähtävästi) tullut kirjoitella näitä katsauksia maanantaisin, mikä johtuu ihan vain siitä, että sunnuntaisin on niin paljon kaikkea muuta. Tällaisen kirjoittamiseen menee kuvien läpikäymisineen ja -käsittelyineen useampi tunti. Sunnuntaina tulee aina nukuttua pitkään, toisinaan siihen sisältyy liikuntaa (pidempi kävelylenkki), viikon verran Emmerdaleja pitää katsoa (UK:n tahdissa) ja muuta sellaista. Koska stressaan kiireessä, olen suosiolla karsinut sieltä pois sellaista, … Lue lisää »

Viikko 22: lomalaisen uudet kuteet, verikokeet ja kasvanut hauis

Hyi minua, vasta tiistaina kirjoittelen.. No, lomalainen laiskottelee! Totuuden nimissä en olisi sunnuntaina voinutkaan kirjoitella, sillä viikon viimeinen treeni tuli tehtyä vasta silloin. Ja se loppui perinteisesti yhdentoista aikoihin illalla, kuten jokainen iltatreenini nykyään. Tältä viikko näytti:

Maanantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:06min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:01min.

Torstai: jalat. Kesto: 1:02.

Perjantai: olkapäät, Lue lisää »

Viikko 8: täysi viisi, ravintolaa ja viljansyöntipäivää

Hiiohoi! Herättiin tänään vasta puoli kaksitoista päivällä ja tässä saa vähän tehdä töitä, että ehtii kaiken tälle päivälle meinatun toteuttaa! Onneksi kyseessä on sentään lepopäivä treeneistä, joten sen puoleen ei ole ollut hätää. Ja levättyä tosiaan tuli. ;) Olen oppinut, että kissan voi käydä ruokkimassa kun alkaa huutamalla herätellä ja sen jälkeen kömpiä takaisin sänkyyn ja kissa on taas hiljaa. … Lue lisää »

Kevyt viikko 7: hierontaa, viikon löytöjä ja vain parit treenit

Ihan kuin tämä viikko olisi kestänyt ikuisuuden! Varmaan syynä oli se, että olin yksin kotona useamman päivän. Lisäksi treenejä kerääntyi vain kaksi, mikä on täysin ok kevyelle viikolle, vaikka kolmea meinasinkin. Vain kaksi kuitenkin siksi, että ranteeni kettuili, enkä viitsinyt sitä rääkätä treenillä, vaan otin ylimääräisen lepopäivän. Ja niitähän kerääntyi kivasti. ;)

Maanantai-torstai: lepo (maanantaina hieronta).

Perjantai: selkä, hauikset, Lue lisää »

Viikko 6: blogituttujen tapaamisia, maratonkisoja ja jäätäviä pumppeja

Sunnuntain sijaan viikkokoostetta vasta näin tiistaina, kun sunnuntai meni Hallimaratonin takia Tampereella, jossa mies siis oli juoksentelemassa. Reissuun meni pitkälti koko päivä ja eilinen oli pitkän työpäivän ja hieronnan vuoksi sopivasti kiireinen sekin, eikä ollut aikaa sen vertaa istahtaa alas, että saisi tämän koottua. En tajunnut viime viikon tekstissä asiasta mainitakaan, mutta Instassa muistin heti sunnuntaina aamulla huudella. Tänään tiistaina … Lue lisää »

Treenihanskavinkki

Nyt on tarjolla tarkan markan (euron?) vartijoille treenihanskavinkkiä! Tai vaikka niille, jotka on muutenkin kovin vaativia. Itse olen. Olen kaikkiaan ostanut yhdet ainoat (plus yhdet edelleen käyttämättömät) treenihanskat, vaikka puntteja olen heilutellut useamman vuoden. Hanskani eivät suinkaan ole kestäneet näitä vuosia nätisti, vaan reiät ovat senkun kasvaneet ja rispaantuneita narunpätkiä olen kiskonut irti minkä ehdin. Aina ei ole ollut varmuutta … Lue lisää »

Viikko 36: normitreenejä (vihdoin!), perunapuuroa ja painon päivitys

Ruokakoomalainen täällä, hyvää sunnuntaita! Tässä tosiaan vatsa äärimmilleen täynnä kirjoittelen tämän viikon katsausta ja koitan ohittaa siitä tunteesta aiheutuvan silmien kiinni lupsahtelun.. On jalkapäivänä tosiaan tankattu tarpeeksi. :D

Tällä viikolla tuli treenailtua seuraavanlaisesti:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 1:05min.

Tiistai: 40min crossailua, 14.20km.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:56min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:49min.

Perjantai: vatsa + Lue lisää »

Kidutusvälinettä ja psylliumia

Kevennetyt treenit jatkuvat samaan tapaan. Tänään jalat, vatsa ja kyljet. Taas reilusti painoja alaspäin. Tuntui lievästi pölhölle tehdä syväkyykkyä pelkällä tangolla + lukituksilla, kun on tottunut siihen päälle 40 kiloon.. :’) Tällä kertaa onneksi tuli sentään vähän hiki, kun on nuo jalkatreenit kuitenkin niin kokonaisvaltaisia treenejä, vaikka sitten kevennettynä.

Päällä ensimmäistä kertaa (paidan alla) toppi, jonka esittelin joulupostauksessa. Oikein
Lue lisää »

Rentoa elämää ja sitten ihhahhaa

Ihanan rentoa elämää elellään tällä hetkellä miehen lomaillessa. Kello ei herätä aamulla, ei aina edes kissa, vaan saa nukkua juuri sen aikaa kun on tarve. Minä olen tosin yleensä se, joka herää ensimmäisenä. En tiedä mikä sellainen universumi ja elämä olisi, jossa mies herättäisi minut eikä toisinpäin. :D Eilen tuli nukuttua yhdeksään ja tänään kahdeksaan. Sellaiset pari tuntia pidempään kuin … Lue lisää »