Avainsana: tatuointi

Viikko 40: leimattu täpötreenari

Mikä viikko! Hitsi mulla on ollut kivaa. Viikkoon on mahtunut niin paljon kaikkea erilaista juttua, mikä lopulta huipentui viikonlopun tatuointimessuihin, jossa mulle perjantaina tehtiin tatuointi, millä voitettiin lopulta ensin perjantain paras tatuointi -kilpailu ja lauantaina koko messujen paras. Miten siistiä! No vaikka kuinka siistiä! Kuvia tapahtumasta löytyy instasta ja tatskan kuva vielä tämän postauksen lopusta, jos ei instaan huvita klikkailla … Lue lisää »

Viikko 32: prässipöhinät, Helsinkipärinät ja syömissuhinat

Hei vaan hei, täällä aletaan jo Helsingin reissusta toipua ja nyt malttaa jo kirjoitellakin viime viikosta. Lähdin siis reissuun perjantaina aamulla ja siellä Helsingissä oli luvassa kaiken muun ohella myös tatuointiaikaa, joten viimeinen treeni tehtiin torstaina ja seuraavaa ajattelin keskiviikkona. Uuden tatuoinnin kanssahan ei saisi kovasti hikoilla, mutta tämä on siitä hyvässä paikassa, että ei tuosta kohtaa tule hikoiltua, eikä … Lue lisää »

Viikko 20: melkein tyhjää täynnä, vatsaa myöten

Mulla on hirmuisen vähän kerrottavaa tästä viikosta, sillä kerroin siitä jo sen suurimman jutun jo aiemmin, kun tatuoinnista kirjoittelin edellisessä postauksessa. Tuon vuoksi treenejäkään ei kertynyt kuin alkuviikolle, ajalle ennen tatuointia, eli maanantaille ja tiistaille. Loppuviikosta olin ajatellut jalkatreeniä, mutta koska ei saisi ensimmäisinä päivinä tatuoinnin ottamisen jälkeen hikoilla ja töissä olen joutunut sitä vetistelyä jo muutenkin harrastamaan, niin … Lue lisää »

Jälleen kerran tatuoitu

Koska olen aiemminkin kirjoitellut tatuoinneistani (löytyy avainsanan tatuointi takaa), kirjoitan tälläkin kertaa. Joo joo, tämä on treeniblogi, mutta tämä on myös mun oma blogini ja saan edelleen kirjoittaa asoista, joista tahdon kirjoittaa. Joskus ne on aiheen vierestä ja tänään on sellainen päivä. Olen niin tyytyväinen uuteen kuvaani, että tahdon siitä välttämättömän verran höpistä.

Mulla oli siis aika varattuna Joensuuhun InkulleLue lisää »

Rahkaa viinilasissa, tatuointia jalassa

Perjantaita! Poikkeava päivitystahti jatkuu edelleen. Irtautuminen blogista ja blogeista on tehnyt ihan valtavan hyvää ja on saanut keskittää ajatuksensa ihan täysillä muihin asioihin, jotka ovat tällä hetkellä olleet kovin mieluisia. Eilen täytin 30 ja päivässä oli kyllä hurjin määrin parhautta! Mutta sitä ennen lyhyesti keskiviikkoillan kevyestä treenistä.

Kevyen treenin paras puoli on se, että niihin ei tarvitse juuri valmistautua, eikä … Lue lisää »

Tatuointipäivitys!

Ennen – jälkeen
Kissa tietty kuvassa. :D
Mä olen nyt niin onnellinen. Ihan huikean tyytyväinen. Nyt on hyvä. Ensimmäisessä kuvassa siis teksti ’No retreat, baby, no surrender’ peitettiin majakan kuvalla. Teksti tehtiin uudelleen toiseen käteen. Suurempana, paremmalla fontilla ja laadulla. Vihdoin se on täydellinen. Muutaman vuoden katselin tuota toista versiota.
Miksi majakka? Koska se symboloi niin monia hirveän tärkeitä asioita
Lue lisää »