Avainsana: stressi

Viikko 22: kaurapuuroa, kyyneleitä, yllättäviä sapuskoita ja treenejä

Ihan hirveä viikko on ollut, siitä varmaan kertoo kaiken oleellisen edellinen postaus. Kiitos kaikille kommenteista, jokaisesta tuli itku (mistäpä ei, näinä aikoina..). On myös varsin mukavaa aina huomata tällaisissa hetkissä ne, jotka vaivautuvat toivottamaan voimia tai muuta, täällä tai jotain toista kautta. Eikös se ystävyyskin mitata hädän hetkellä? Mä mittaan hädän hetkellä oikeastaan koko ihmisen, en niinkään ystävyyttä. Mulle kertoo … Lue lisää »

Surua, huolta ja murhetta

Täällä menee vähän huonolla fiiliksellä. Tällä hetkellä elämässä on valtavaa surua ja huolta. Sen enempää asiaan en täällä paneudu, mutta sen kerron, että kissa tämän murheen aiheuttaa. Kissa sairastaa. Ja paranemisia ei tarvitse toivotella, sillä paranemista ei ole luvassa. Mutta mahdollisimman monia terveitä päiviä sairauden kanssa voi toivotella, jotta saadaan tuo vielä pitää täällä meidän kanssa mahdollisimman pitkään. Voi olla, … Lue lisää »

Mitä keholleni nykyään kuuluu?

Eli kilpirauhastarina osa II. Siitä alkaa olla kohta kaksi ja puoli kuukautta, kun kerroin teille tuon ensimmäisen tarinan kilpirauhasestani. Oli käynyt ilmi se mitä olin silloin epäillytkin; todennäköinen kilpirauhasen vajaatoiminta. Oirekirjohan oli keväästä asti ollut laaja ja oppikirjamainen tähän vaivaan. Tuolloin syyskuussa olin myös selvittänyt migreenieni vuoksi, että kofeiinille/kahville olen allerginen, jolloin ne loputkin palaset loksahtivat kohdilleen.

Koska arvoni … Lue lisää »

Tarina kilpirauhasesta

Täällä vietetään toista perättäistä lepopäivää, joita ei pitänyt tässä kohtaa olla, mutta nyt on. Jalkatreenin sijaan eilen vetelin särkypillereitä. On nääs se aika kuukaudesta. :D Tässä kun on kärsinyt yhtä sun toista viime aikoina ja kun jätin jossain kohtaa ottamatta särkylääkkeet migreeneihinkin, koitin olla niin sissi, etten ottaisi ollenkaan näihinkään kipuihin. No jokusen tunnin kestin ja sitten mentiin jo tajunnan … Lue lisää »

Hormonihirviö

Voi apua. Eilen oli tarkoitus kirjoitella oikein postaus (ja vastata niihin uni -kommentteihin), mutta sinnepä jäi, kun tuli jotain muuta tekemistä. En koko päivän aikana saanut tehtyä mitään, mitä olin suunnitellut. Mutta en valita, jännä päivä oli!

Eilen oli punttivapaapäivä ja kävin kävelyllä. Seitsemän aikoihin lähdin jo ja sen 16 kilometriä ja risat sain vihdoin tallusteltua. Menosuuntaan myötätuuli ja käännöksen … Lue lisää »