Avainsana: selkätreeni

Salin ensimmäiset kuukaudet: liikkeet kuvineen

Multa on ainakin pari kertaa pyydetty postausta salilla tekemistäni liikkeistä, mieluiten kuvien kera ja painoineen päivineen. Olen luvannut tämän tehdä ja nyt se hetki sitten vihdoin on täällä. Ihan kaikista liikkeistä ei nähtävästi ollut kuvia saatavilla, kun aina mulla ei ole kuvaajaa läsnä ja silloinkin kun ollaan samaan aikaan salilla, miehellä on tapana tehdä sitä omaakin treeniä siinä kuvaamisen ohessa. … Lue lisää »

Viikko 5: salihulluutta!

Voi pojat mikä viikko takana! Paperilla se näytti tältä:

Maanantai: lepo.

Tiistai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:05min.

Keskiviikko: lepo.

Torstai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:16min.

Perjantai: lepo.

Lauantai: jalat + olkapäät, ojentajat, vatsa. Kesto: 2:25min.

Sunnuntai: lepo.

Lauantailta.

Ja ei, tuossa lauantain kestossa ei ole virhettä (kuten Insta-seuraajat jo tietävätkin). :D Mutta aloitetaanpas alusta: tiistain treeni … Lue lisää »

Nykyinen treenirutiini ja liikkeet

Eilen ei tullut viikkokatsausta, eikä tänäänkään. Ei ole kerrottavaa, kun vietin tosiaan täysin lepoviikon, mikä teki kyllä poikaa! Pääasiassa viikko tuli vietettyä sängyssä tai sohvalla. Nukuin 9-10 tuntia joka yö ja päivisin katselin telkkarista kaikkea mielenkiintoista tai aivan täysin tyhmää, sekä kuuntelin levyjä, joita en ole ennen ehtinyt kuunnella. Yhden luku-urakankin sain vietyä melkein loppuun asti. Kyllä tuli nollattua, sekä … Lue lisää »

Katoavia hihoja ja lisäpainohooveria

Kuudelta ylös ja treeniä kahdeksan ja yhdeksän välillä. Tällaisissa aikatauluissa toimin parhaiten! Vaikka muuten en toimi aikatauluissa kovin hyvin, jos ne on liian tiukkoja.. :’) Noin yleisesti ottaen tällaiset aikataulut kuitenkin sopii ja saan jotain aikaiseksikin, sen sijaan, että toljottaisi kelloa ja miettisi milloin sitä treenaa (tai tekee jotain muuta). Sellaisina päivinä yleensä kaikki vain lykkääntyy. Sitä tulee helposti ihan … Lue lisää »

Suomesta, päivää!

Tämän blogin historian ensimmäinen Suomesta kirjoitettu postaus! Täällä tosiaan ollaan ja toista blogiani seuranneet ovatkin perillä siitä, mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut. Mitään suurempaa tämän blogin aihepiiriin sopivaa ei ole tapahtunut, vaikka tietysti ruokapuolelta olisi jos jonkinlaista kirjoitettavaa ja painostakin olisi mainittavaa. Ei ehkä kokonaisen postauksen verran, joten laitetaan niitä nyt, kun on treeneistäkin höpötettävää! Tästä tuleekin varmaan aika … Lue lisää »

Viidennen viikon nihkeyttä

Täällä aletaan toipua sunnuntain noin yksitoista tuntia kestävästä road tripistä. Kuvia reissulta on nähtävissä täällä. Hieno ja upea reissu oli, mutta luonnollisestikin uuvuttava. Pitkä aika istua autossa tällä takapuolella, jota ei ole luotu istumaan. :D No, tulipahan harjoiteltua ensi viikon muuttomatkaa varten jo vähän.. Voin vain kuvitella miten poikki on sen neljän päivän matkustamisen jälkeen kun lopulta päästään perille. … Lue lisää »

Kuivaa menoa

Puoli tuntia aikaa nyt tässä aamulla ennen kuin päivän rutiinit taas starttaa ja tämä saa luvan olla sopiva kolonen blogin päivittämiselle. :) Eilen ei tullut kirjoitettua, vaikka aikaa olisikin ollut, mutta juttua ei sitten tuntunut irtoavan millään. Katsotaan irtoaako sitä tänään!

Eilen tuli tehtyä selkää ja hauiksia. Ja vatsaa. Ja vähän vaikeammat treenit jatkuvat. Vaikeammalla tarkoitan sitä, että satasen motivaatio … Lue lisää »

Treeni-ilmeiden aatelia ja kesäfiilis

Mikä ihana päivä! Eilinen oli vähän nihkeä ja saitte sen vuoksi sulatella sunnuntain uutisia vähän pidempään. ;) Ei siis tehnyt mieli eilen kirjoitella väkisin ja olihan mulla muutakin tekemistä. Illalla rustailin tekstiä toiseen blogiin aiheesta ystävyys, ja siitä tuli varsin pitkä.

Eilen kuitenkin väännettiin punttien parissa, hauista ja selkää, vaikka treenin alkamisajankohta oli omaan makuuni jo aivan liian pitkällä. Ei … Lue lisää »

Treeniviikko 9, kuvia ja löpinää

Aloitellaan sillä viikkokatsauksella, mikä onkin nyt erilainen tällä kertaa, kun uusi rutiini starttasi!

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:02.

Tiistai: 8.20km kävelylenkki, kesto: 1:29. Keskisyke: 119, max: 151, keskinopeus: 10:55min/km.

Keskiviikko: jalat, vatsa, kyljet. Kesto: 1:16.

Torstai: ojentajat, olkapäät, vatsa + hauikset. Kesto: 1:21.

Perjantai: 40min crossailua, 14.45km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: 1:04.… Lue lisää »

Uusi treenirutiini startattu

Tuleepas myöhäistä postausta tänään. Meillähän kello ei ole vielä paljoa (Suomen ajasta kaksi tuntia jäljessä), mutta mulle tämäkin on myöhäinen aika postausta varten. Päivään mahtui taas niin paljon kaikkea, eikä kaikkeen ollut edes aikaa! Ja sitten istahdat kattelemaan Emmerdalea viltin alle, ja tämä tapahtuu..

Tänään oli viikon neljästä treenistä ensimmäinen tätä uutta treenirutiinia, josta edellisessä postauksessa kerroin. Selkää, hauista ja … Lue lisää »