Avainsana: ruokaohje

Saliton viikko 24: painopäivitystä, mäkivetoja ja parsakaalihulluutta + vegaanista pizzaa

Näin on kevyt viikko tullut päätökseensä ja salittomana se meni. Myös pitkälti muutenkin ilman liikuntaa, ellei lasketa töihin paluuta, eli fyysisen työn paluuta tähän elämään. Yksi liikunnallinen asiakin tässä viikossa oli, mutta sen takia en lähde päivien osalta tekemään tähän listaa. Sen sijaan kirjoitan tähän vain, että torstaina käytiin miehen kanssa kävelyllä (7km 1:33min), jonka aikana päässäni jokin naksahti ja … Lue lisää »

Viikko 13: se viikko kun bärsse oli tulessa

Eikö pyllyaiheisilla otsikoilla saa eniten klikkauksia? Eikä kun tissit! TISSIT! Niillähän niitä klikkauksia saa. Mutta ei mulla oo. :( Ei kun vaan en minä niitä klikkauksia kaipaile. Kunhan kälisen lämpimikseni (on taas vähän viileäksi heittäytynyt tuo ulkoilma).

Viime viikon katsausta nyt siis tässä ja nyt vasta, kun sunnuntaina kirjoittelin herkkupäivän jutuista. Oon muuten edelleen jokseenkin aika täynnä.. Ehkä tää turvotus … Lue lisää »

Viikko 6: blogituttujen tapaamisia, maratonkisoja ja jäätäviä pumppeja

Sunnuntain sijaan viikkokoostetta vasta näin tiistaina, kun sunnuntai meni Hallimaratonin takia Tampereella, jossa mies siis oli juoksentelemassa. Reissuun meni pitkälti koko päivä ja eilinen oli pitkän työpäivän ja hieronnan vuoksi sopivasti kiireinen sekin, eikä ollut aikaa sen vertaa istahtaa alas, että saisi tämän koottua. En tajunnut viime viikon tekstissä asiasta mainitakaan, mutta Instassa muistin heti sunnuntaina aamulla huudella. Tänään tiistaina … Lue lisää »

Viikko 1: mahtitreenejä ja mahtisapuskoja

Ja niin alkoi taas alusta nämä viikkojen listaaminen! On se jännä, miten nopeasti aika välillä menee. Vaikka menee se toki aina samaa tahtia, vauhti vain tuntuu erilaiselta. ;) Tämä vuosi oli olevinaan kovin nopsasti etenevä vuosi.

EDIT: kuulemma Einsteinin mielestä aika on suhteellista, eikä absoluuttista aikaa ole olemassa. Nyt tiedän. :D

Tämä viikko olisi ollut kevyt viikko, jos oisi kalenteria … Lue lisää »

Riisipuuro, mikä ei maistu riisipuurolta

Uusi aamupalani onkin vilahtanut jo täällä kerran, joskaan ei siinä muodossa, jossa sitä olen päätynyt syömään. Tämä settini onkin aikamoinen herkku! Halusin jakaa sen täällä, jos joku miettii vaikka viljatonta aamupalaa (vaikka se riisikin on vilja, mutta viljaherkillä, kuten minä, hyvin siedetty sellainen), gluteenitonta aamupalaa, vaihtoehtoa kaurapuurolle tai ylipäätään vaihtelua aamuihin jne. Itsehän pidän kaurapuurosta todella paljon, mutta kehoni ei … Lue lisää »

Viljaton(ta pizzaa)

Viime sunnuntain postauksessa uhosin tekeväni postauksen syistä, miksi viljat päätyivät taas kokonaan tauolle. Se tulee nyt. Suunnittelin kyllä tekeväni tämän jo paljon aikaisemmin, mutta parin päivän lykkääminen kostautui sillä, että yhtäkkiä jokaiselle päivälle olikin sen verran paljon tekemistä, etten enää niinä ehtinyt kirjoitella. No, vielä kerkeää hyvin ennen huomista viikkoyhteenvetoa. ;)

Olen paljon täällä kirjoitellut tässä blogin elinkaaren aikana viljoista. … Lue lisää »

Viikko 35: rankempi työviikko, paljon ruokaa + ohjeita, sekä töiden loppu

Huh, viimeinen työviikko takana ja sen myötä viimeinen työviikon sävyttämä treeniviikko. Tältä se näytti:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 0:53min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:45min.

Torstai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 0:34min.

Perjantai & lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: 0:49min.

Aivan kuten aavistelinkin, oli töissä rankempi viikko. Tarkoitti huomattavasti enemmän kannettavaa, tuupittavaa (postikärryssä siis) ja … Lue lisää »

Viikko 22: kaurapuuroa, kyyneleitä, yllättäviä sapuskoita ja treenejä

Ihan hirveä viikko on ollut, siitä varmaan kertoo kaiken oleellisen edellinen postaus. Kiitos kaikille kommenteista, jokaisesta tuli itku (mistäpä ei, näinä aikoina..). On myös varsin mukavaa aina huomata tällaisissa hetkissä ne, jotka vaivautuvat toivottamaan voimia tai muuta, täällä tai jotain toista kautta. Eikös se ystävyyskin mitata hädän hetkellä? Mä mittaan hädän hetkellä oikeastaan koko ihmisen, en niinkään ystävyyttä. Mulle kertoo … Lue lisää »

Painot hiiteen! Ja ruokarakkauksia

Ihan ei mennyt niin kuin suunnittelin. Jalat oli tosiaan vuorossa tänään, mutta eivät ne olleet tarpeeksi palautuneet sunnuntaista, vaikka kipua onkin enää vain vähän. Kuitenkin sisäreisiin ja kankkuihin koskee edelleen jonkin verran, joten en näe järkeväksi treenata niitä vielä. Mutta koska viime viikolla oli hieman poikkeuksellisia treenipäiviä, oli mahdollisuus tehdä tänään huomisen treeni ja huomenna sitten tämän päivän treeni. Ei … Lue lisää »

Tahmaa, nyrkkiä ja plättyä

Voi tahmainen treeni! Yhyy! Mulla on nyt jokin asenteellinen juttu tätä kyseistä hauis-/selkätreeniä kohtaan ja se johtuu hyvin pitkälti siitä, että on ollut tuntuma kateissa noissa hauisliikkeissä viime aikoina. Mulla ei ole ikinä ollut hauiksen kanssa tuntumaongelmaa! Ei tehnyt yhtään mieli treenata tätä treeniä tänään, kun viimeksi jäi huono maku. Onnistuneesti venytin ja venytin ja venytin sitä treenin alkua.. Kunnes … Lue lisää »