Avainsana: quest protein bar

Kun herkuton päättyy

Iiik! Nyt on kuulkaas jännät paikat. Kaikki, tai ainakin suurin osa tätä blogia lukevat varmasti tietävät, että meillä ei syödä noita perinteisiä herkkuja laisinkaan. Itseasiassa edellisestä kerrasta on itsellä tässä jo kolme ja puoli vuotta aikaa. Tässä välissä on jätetty siis syömättä kaikki karkit, suklaat, sipsit, popcornit, jätskit, leivokset, mitä näitä nyt on. Kaikki. Kun ei ole tehnyt mieli. No, … Lue lisää »

Ai mitäkö nykyään syön?

Ei sillä, että kukaan olisi tuota kysymystä mulle esittänyt. Mutta kerron teille silti! Sillä kun aloitin työni postinjakajana, selvää oli, että ruokamäärää saa lisätä ihan huolella entiseen verrattuna. Ja silloin ennen söin jo paljon! Taisin syödä sen 2400-2600kcal päivässä, vain pysyäkseni siinä painossa missä olin ja mahdollisesti pystyäkseni edelleen kehittymään. Sitten tuli tämä työ ja kulutus pomppasi lukemiin, jota en … Lue lisää »

Suomesta, päivää!

Tämän blogin historian ensimmäinen Suomesta kirjoitettu postaus! Täällä tosiaan ollaan ja toista blogiani seuranneet ovatkin perillä siitä, mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut. Mitään suurempaa tämän blogin aihepiiriin sopivaa ei ole tapahtunut, vaikka tietysti ruokapuolelta olisi jos jonkinlaista kirjoitettavaa ja painostakin olisi mainittavaa. Ei ehkä kokonaisen postauksen verran, joten laitetaan niitä nyt, kun on treeneistäkin höpötettävää! Tästä tuleekin varmaan aika … Lue lisää »

Mitä minä syön ja miksi?

Noniin, sitten sitä lupailemaani päivityspostausta aiempaan moiseen postaukseen, jonka kirjoitin jo elokuussa 2012. Tarkoituksena saada siis saman postauksen taakse tälläkin kertaa kaikki se, mikä ohjailee syömisiäni ja juomisiani. Perusrunkohan on pitkälti sama kuin tuolloin muinoin, mutta onhan siinä muutoksiakin tullut. Johan ne kaloritkin on melkein tuhannella lisääntyneet, joten pakostikin joku on vähän muuttunut! :D Tämäkin on pitänyt kirjoittaa jo niiiiin … Lue lisää »

Intialaiset massutettu

Keskustan vilinässä puolenpäivän aikaan lauantaina. Kuvassa näkyy ehkä kymmenesosa siitä kaikesta häslingistä, mikä siellä on jatkuvasti ympärillä.
Puoli tuntia avaamisen jälkeen vielä tyhjä. Ei ollut kyllä kauaa. Istuttiin odottamaan, että saadaan sapuskat mukaan ja kotiin syömään. Tää paikka on kyllä hieno! Ja pointsit tietty terveellisyydestä. Ei me siellä muuten asioitaisikaan.
Järjetön säkillinen ruokaa syliin ja ajamaan kotiin. £27.
Kotona viimeistään
Lue lisää »

Sunnuntaisyömiset

Maanantaihuomenta! Kello on täällä Skotlannissa kohta kahdeksan ja hereillä on oltu perinteisesti jo kohta kolme tuntia. Ajattelin tehdä tällaisen poikkeuksellisen postauksen tässä kohtaa, kun kerrankin kuvailin kaikki päivän syömiset eilen (kännykällä vain tosin). Näitä postauksia on toivottu aina silloin tällöin, mutta en ole ennen toteuttanut. Ja esimerkiksi viime vuonna söin oikeasti samoja sapuskoja päivästä toiseen, ainoastaan lämpimän ruoan sisältö vaihteli. … Lue lisää »

Kuntocheck

Pikaiset perjantain päivitykset! Aamun treeni oli hyvä ja sitä rataa, mutta jostain syystä juuri nyt ei tee mieli käydä sitä sen enempää läpi. Tekemiset oottaa! Siispä vain pikaisesti tässä kohtaa jotain, ja olkoon ne tyyliin ’tämän hetken kunto’ -kuvat.

Kyllä, seison kylpyammeessa. Tietty. Daa.

Paino jatkaa laskua, yllätti vaaka tänään. Huolimatta siis siitä, että sapuskaa on vedelty kaksin käsin ja … Lue lisää »

Tukkopallo

Siinä sana kuvaamaan mun oloani tällä hetkellä. Tukkopallo! Täällä on käynyt niin, että rahka loppui kaupasta. Melkein viikko mentiin ilman, kunnes eilen illalla sitä löytyi taas. Vietiin kaikki ja tilattiin vielä netistä parikymmentä purnukkaa lisää. Rahkakulttuurihan on täällä aika heikkoa. Per kauppaketju on todennäköisesti yksi rahkamerkki tai sitten ei yhtään. Ja ovat kalliita. Ja niitä on hyllyssä tyyliin joku pari … Lue lisää »

Kasvua?

Keskiviikko tarkoitti omalla kohdallani ojentaja-/olkapää-/vatsa-/kylkitreeniä + aerobista. Astetta laiskempi pyykinpesijä pääsi kaivelemaan vanhoja riepuja, että löytäisi jotain sopivaa päälle. Löytyihän sieltä taas oikein mainio riepu treenipaidaksi. Joskus vuosikausia sitten tätä tietysti piti päällä ihan julkisesti. No nyt vaan internetissä.

Kyllä. Taas on pääkallopaita.

Tämä treeni on taitaa olla muuten ainoa näistä kolmesta, jossa sisältö on pysynyt jo useamman kerran samana. … Lue lisää »

Oikealle katsominen on yliarvostettua

Aloitetaan jonkinmoisella kehityskuvalla, kun tuon ensimmäisen tässä juuri löysin. Toinen kuva on tältä päivältä. Kuvien välillä vuosi.

On tullut onneksi vähän pattia. Hirveetä ois ollut riehua punteilla vuosi ihan turhaan.

Sitten tähän päivään. Hirveän hyvällä fiiliksellä olen ollut ja treeniä tehtiin juurikin sillä samalla ilolla. Olkapäät ja ojentajat oli työn alla. Siinä kun etukäteen rustailin ohjelmaa treenivihkoon, niin innostus senkun … Lue lisää »