Avainsana: polvikivut

Viikko 15: saikkua, PT-juttuja ja kehittymistä

Myönnän heti alkuun, että harkitsin tämän kirjoittamista vasta tiistaina, koska siihen on tullut tapa. Ja koska nyt ei olisi oikeasti aikaa, tiistaina olisi. Ja olen ihan huumassa meidän Amphionin kaiuttimista ja Tidalista (musiikkimesta netissä). Musiikki kuulostaa vaan niin hienolta juuri nyt. Oikeasti kokemus on sellainen, että sitä kuuntelisi ensimmäistä kertaa. Haluan siis kuulla kaikki lempparibiisini (joita maailmaan mahtuu) nyt näistä … Lue lisää »

Viikko 14: kun polvi kiukuttelee

Kas vain, se on jälleen tiistai ja selityksenmakua on tässäkin myöhäisessä viikkopäivityksessä. Normaalistihan olen nämä aina rustannut sunnuntaina, mutta koska sunnuntaina meillä oli kylässä kivoja ihmisiä (jaanaba & härre) niin en kirjoitellut. Samat kivat ihmiset oli täällä vielä eilen maanantainakin, joten silloinkaan en kirjoitellut, vaikka lähtivätkin siinä iltapäivästä. Kirjoittamisen sijaan nukuin päikkäreitä, podin naistenvaivoja ja polveani. Oliko tarpeeksi … Lue lisää »

Viljaton(ta pizzaa)

Viime sunnuntain postauksessa uhosin tekeväni postauksen syistä, miksi viljat päätyivät taas kokonaan tauolle. Se tulee nyt. Suunnittelin kyllä tekeväni tämän jo paljon aikaisemmin, mutta parin päivän lykkääminen kostautui sillä, että yhtäkkiä jokaiselle päivälle olikin sen verran paljon tekemistä, etten enää niinä ehtinyt kirjoitella. No, vielä kerkeää hyvin ennen huomista viikkoyhteenvetoa. ;)

Olen paljon täällä kirjoitellut tässä blogin elinkaaren aikana viljoista. … Lue lisää »

Viikko 37: kipuja siellä, kolotuksia täällä

Vähän jäi treenejä tekemättä tällä viikolla, mutta koko kroppa tuli sentään käytyä kerran läpi (paitsi selkä). Ei siis ihan huonoin viikko tämäkään. Tältä se näytti:

Maanantai: lepo (hieronta 80min).

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:57min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:50min.

Perjantai: vatsa, kyljet. Kesto: 0:38min.

Lauantai: 40min crossailua, 14.50km.

Sunnuntai: lepo.

Tältä viikolta ei ollut yhtään treeniaiheista
Lue lisää »

Herkuttomia vuosia ja hupenevia tunteja

Kyllä tämä on yhtä puurtamista pitkälti aamusta iltaan täällä, mutta en valita (paljoa :D). Muutto lähestyy nopeammin kun ehtii tajutakaan, tunnit päivissä vilisee vaan silmissä. Jonnekin väliin niitä treenejä ja syömisiä onneksi tuntuu ainakin jonkin verran mahtuvan! Eilen mahtui iltapäivälle se aikomani jalkatreeni, joka varsin iloisesti oli myös polvikivuton. o/

Edellisessä postauksessa noista polvikivuista kertoilin, niin niistä ei tässä sen … Lue lisää »

Viidennen viikon nihkeyttä

Täällä aletaan toipua sunnuntain noin yksitoista tuntia kestävästä road tripistä. Kuvia reissulta on nähtävissä täällä. Hieno ja upea reissu oli, mutta luonnollisestikin uuvuttava. Pitkä aika istua autossa tällä takapuolella, jota ei ole luotu istumaan. :D No, tulipahan harjoiteltua ensi viikon muuttomatkaa varten jo vähän.. Voin vain kuvitella miten poikki on sen neljän päivän matkustamisen jälkeen kun lopulta päästään perille. … Lue lisää »

Treeniviikko 15

Ehkä nopein viikko tähän vuoteen on nyt takana ja treenien osalta se oli tällainen:

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:10.

Tiistai: 40min crossailua, 15km.

Keskiviikko: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:07.

Torstai: olkapäät, ojentajat + hauikset. Kesto: 1:13.

Perjantai: 6.43km kävelylenkki. Kesto: 1:35, keskisyke: 113, max: 154, keskivauhti: 14:51min/km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäätLue lisää »

Kevyt treeniviikko 7

Tämän vuoden toinen kevyt viikko on purkitettu ja se näytti lopulta seuraavanlaiselta:

Maanantai: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:08.

Tiistai: rento 6.18km kävelylenkki. Kesto: 1:24, keskisyke: 103, max: 138, keskinopeus: 13:36min/km.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät. Kesto: 48min.

Torstai: lepo (tatuointi).

Perjantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 45min.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 52min.
+ … Lue lisää »

Missä polvikivut?

Eivät ole täällä. Uskon, ettei tällä kertaa niitä tullut, sillä lenkistä on jo aikaa kaksi täyttä päivää ja yksi yö. Seuraavat asiat todennäköisesti vaikuttivat siihen:

– Rauhallisuus. Tahti oli rauhaisa hölkkä, askel mahdollisimman pehmeä ja matala, ei töksähtelevä ja korkealta maahan iskevä.

– Lenkin jälkeisenä päivänä tein palauttelevan 40min crosstrainerilla, oikeasti tahdiltaan rauhallisen enkä nostanut myöskään vastusta normaalille tasolle. Polvet … Lue lisää »

Se on täällä taas

Tuttu tunne nostaa päätä.. On todella lähellä. Nimittäin kova kaipuu lenkkeillä! Ja tänään aion mennä, ellei nyt suurempaa ukkoskuuroa ole luvassa. Kerrankin aion tehdä sen järkevämmin. Ei heti sata lasissa. Viimeksi kun juoksin, juoksin täysillä parisataa metriä, ja se oli matka keikalle jonotustilateesta areenalle. Sain hirvittävät, oikeasti elämää rajoittavat polvikivut muutamaksi viikoksi. Sitä edellisellä kerralla juoksin viime marraskuussa, kun saavuimme … Lue lisää »