Avainsana: plussakalorit

Harhaluuloja

Koska eilen taas nosti päätään esiin tutut mietinnät kommenttikentässä, niin minäpä ajattelin nyt tämän perjantain kunniaksi tähän alkuun vähän oikoa käsityksiä mun kehoni koostumuksesta. :D (eikä tämä nyt ole suinkaan mikään piikki kenellekään!) Ihan blogin alusta asti ollaan oltu siinä uskossa, että olen aivan rasvattomassa kunnossa, vaikka se ei ole koskaan ollut tilanne. Mun yläkroppani hämää paljon, koska se on … Lue lisää »

Rehellisiä ajatuksia nyt plussien jälkeen

Vaaka näytti aamulla aivan totaalista yllätyslukemaa. Ollaan sitten jopa alhaisemmassa painossa kuin mistä lähdettiin plussille viime vuonna. No sittenhän mun pitäisi olla aivan hurjan kireässä kunnossa? P*skanmarjat! Aivan kaikkea muuta. Seuraa rehellinen ja osittain hyvin pinnallinen (eikö niitä lihaksia kasvateltukin pinnallisista syistä? kyllä!) tilitys siitä, oliko plussat ehkä virhe kohdallani. Oli. En ylläty, vaikka joku närkästyisi. Yleensä joku aina närkästyy … Lue lisää »

Fiilikset plussista ja miinuksista

Koitetaan saada kasaan vähän noista plussakaloreista ja miinuskaloreista juttua. Voi olla, että luvassa on aika pitkä teksti. :D Korostaisin myös, että lähinnä keskityn mun tapaani tehdä tämä ja itselleni olen hakenut sitä optimaalista tapaa. Ei suinkaan tarkoita, että kaikilla olisi sama optimi. Todennäköisempää on, että jopa päinvastoin. Lisäksi kisalavahommissa tämä touhu on jotain aivan muuta.

Yleisesti ottaen koko plussakalorien pointtihan … Lue lisää »

Uutta vaihdetta silmään

Eilen päätin, että tämän aamuisen punnituksen jälkeen lähtee keventelyt kehiin. Ei enää plussakaloreita! Nipsaistaan pois sieltä täältä ja lisätään aerobista. Tämä kaikki on ihan superhelppoa, sillä syön esimerkiksi lähes jokaisella päivän aterialla pähkinöitä/siemeniä, joista on helppo nipsiä. Ja aerobinen tulee puhtaasta halusta, sitä ei tarvitse pakottamalla tehdä. Jalkapäivinä vähän enemmän ravintoa kuin muuten. Hiilarit aina pääasiassa treenin ympärille, eli aamupäivälle.… Lue lisää »

Pettymyksen perjantai

Voi itku. Ensimmäinen viikko, kun paino ei noussut sitten sataakaan grammaa. :( Siinä pysyi missä viime viikollakin oli. Yhyy! Tuota pelkään aina eniten vaa’alle astuessani, että paino ei olekaan noussut. Tuskin on oikeasti kovin vakavaa, mutta heti tulee sellainen olo, että koko viikon treenit meni hukkaan, lihakset ei saaneet tarpeeksi ravintoa kasvaakseen! Ei se varmasti ihan näin ole.. :’D Selityksiä … Lue lisää »

Senttejä ja puolieroa

Eilen vaaka näytti aamulla taas lisää painoa, ja nyt on tullut kolmisen kiloa lisää. Elokuussahan kyselin teiltä painoveikkausta ja tein niistä tuloksista sitten yhteenvedon tässä postauksessa. Olenkin tässä mainostanut useaan otteeseen, miten tällä kertaa, verrattuna viime vuoteen, lisäpaino jakautuu ihan eri tavalla ja se jaksaa hämmästyttää. Aamulla muistin yhtäkkiä, että tuossa painopaljastuspostauksessa mainitsin myös muutamia senttejä, jotka otin sitä varten. … Lue lisää »

Astetta suurempi ihmiskoe ja muita juttuja

Kun löysin itseni taas kerran miettimästä, että mitä pitää karsia pois ruokavaliosta hetkeksi, testatakseni saanko juuri sillä tämän p*rkeleen kainaloiden kutinan pois, meni hermot. En vaan jaksa enää yksitellen testailla, milloin mitäkin. Sillä kertaa olisin jättänyt tomaatit pois. Mutta päätin, että nyt S**TANA riittää. :D Olen tämän testin perään haikaillut jo ties kuinka kauan, mutta hinta on ollut sen esteenä. … Lue lisää »

Plussaponderointia

Kissa löysi heti paikan, kun nostin tuolin keskelle lattiaa aloittaakseni treeniä. Habaa tein. Mm. scottia Heidin tapaan, niin että viimeisillä toistoilla tuoli oli lentää nurin. :D

Plussakalorimietteitä olen tänään paljon harrastanut. Laskeskelin tämän hetken kalorit, kun niistä ei ole ollut mitään havaintoa. Ja oli muuten aika korkealla! Varaa siis jopa laskea. Alakroppa on kerännyt selkeästi rasvaa, tosin myös lihasta. Jalat … Lue lisää »