Avainsana: pakaratreeni

Salin ensimmäiset kuukaudet: liikkeet kuvineen

Multa on ainakin pari kertaa pyydetty postausta salilla tekemistäni liikkeistä, mieluiten kuvien kera ja painoineen päivineen. Olen luvannut tämän tehdä ja nyt se hetki sitten vihdoin on täällä. Ihan kaikista liikkeistä ei nähtävästi ollut kuvia saatavilla, kun aina mulla ei ole kuvaajaa läsnä ja silloinkin kun ollaan samaan aikaan salilla, miehellä on tapana tehdä sitä omaakin treeniä siinä kuvaamisen ohessa. … Lue lisää »

Kahden sentin peppupumppi

Huhhei! Tänään ei vielä viikkokatsausta, koska päivän jalkatreeni ansaitsee ihan oman postauksensa! Oli meinaan ihan huikea tunti ja viisikymmentäkahdeksan minuuttia! Vähän suu auki katselin kulutettua aikaa treenin lopuksi, mutta ei niillä toistoilla olisi voinut muuta odottaakaan.

Aamulla heräsin niskat jäykkänä, ilmeisesti olin nukkunut hieman epämukavassa asennossa, joten jalkatreeni ei houkutellut siinä mielessä, että tankoa niskaan ja kyykkyä suurella painolla. Päätin … Lue lisää »

Oksat pois osa 2!

Tänään postaus poikkeuksellisesti tämän päivän jalkapainotteisesta treenistä ennen viikkokertausta, joka saa siirtyä huomiselle. Oli taas semmoista oksat pois -meininkiä, kuten tarkkaavaiset saattoivat otsikosta päätellä. Koska en juuri kuvaillut treenin aikana tänään, niin ajattelin ilahduttaa teitä mahtavalla poikkeavalla kuvituksella.

MITÄ EI TREENIKUVIA

En tiedä mistä tätä treenienergiaa pursuaa, mutta kiva että pursuaa. Sitä pursuaa ihan poikkeuksellisen paljon ja aiheuttaa sen, että … Lue lisää »