Avainsana: paino

Ensimmäinen vuosi salilla

Viime vuoden helmikuussa oli se päivä, kun vihdoin lähdettiin tutustumaan ihan oikealle salille. Sitä ennen olen kotona heilunut punttien kanssa oikeastaan vuodesta 2007. Monta vuotta meni mistään mitään tietämättä ja mitään kehitystä ei myöskään saanut aikaiseksi. Vasta 2012 aloin jotain jostain ymmärtää, mutta silloinkin mentiin sillä, että olen sen kokoinen kuin olen, enkä halunnut kasvaa, vaikka samaan aikaan halusin kasvaa. … Lue lisää »

Viikko 49: Kun energia palasi rytisten

Itsenäisyyspäivää! Linnan juhlat tässä taustalla näpyttelen tätä postausta. Kokeillaan voiko keskittyä kahteen asiaan samaan aikaan. :D

Jos viime viikko oli uupunut viikko, on tämä viikko ollut energiaa täynnä! Viime viikolla sain kasaan vain kolme treeniä, hyvin väkisin nekin, ja tällä viikolla paketoin viidennen treenin jo eilen, eli sitä nykyään jo aika perinteiseksi muodostunutta sunnuntain treeniä ei tullut tehtyä – ei … Lue lisää »

Palaisinko vanhaan?

Selailin tuossa vanhoja blogikuviani (kätevästi uusin puhelin latasi itseensä kuvakansioksi Picasa-kansion, eli siellä on kaikki bloggeriin koskaan laitetut kuvat automaattisesti tallessa. Olihan niitä yli kolmetuhatta, mutta kivaa oli selailla. :D) Jokunen aika sitten olen myös lukenut ne päiväkirjani läpi, joita Saksassa kirjoitin. Siellä käy ilmi (kaiken muun ohessa) treenit ja syömiset ynnä muut fiilikset. Ja niitä halusin tässä vähän valottaa. … Lue lisää »

Viikko 39: painopäivitys, lempparitreenejä ja ruokalöytöjä

Tiistai-iltaa! Kylläpäs meinaa mennä myöhäiseksi. Olen ollut hieman kiireisempi kuin normaalisti ja juurikin nyt blogin normaaleina päivityspäivinä. Normaalisti kirjoittelen sunnuntaina tai viimeistään maanantaina. Sunnuntaina oli kuitenkin vielä viimeinen treeni kesken illalla myöhään ja salilta palattiin yhdentoista jälkeen kotiin, joten enpä päivitellyt blogia enää. :D Maanantai oli sitten taas työpäivä ja sen jälkeinenkin aika täynnä ohjelmaa, eli ei vain ehtinyt. Nyt … Lue lisää »

Viikko 26: sekaisin porkkanasta ja kotisalitreenejä

Maanantaipäivää! Eilen jätin kirjoittelematta, ihan vain siitä syystä kun ei huvittanut. :D En ole tällaiseen päiväsaikaan tainnut kirjoitella pitkiin aikoihin, saati sitten arkena. Mutta nyt ollaan tässä, töitä vailla, joten on aikaa. Viimeinen työpäivä oli tosiaan viikko sitten maanantaina ja koitan tällä viikolla saada kirjoitettua siitä vielä erikseen, että miksi irtisanouduin.

Tälle viikolle mahtuu kummallisia treenejä, huonojakin. Niistä lisää listauksen … Lue lisää »

Saliton viikko 24: painopäivitystä, mäkivetoja ja parsakaalihulluutta + vegaanista pizzaa

Näin on kevyt viikko tullut päätökseensä ja salittomana se meni. Myös pitkälti muutenkin ilman liikuntaa, ellei lasketa töihin paluuta, eli fyysisen työn paluuta tähän elämään. Yksi liikunnallinen asiakin tässä viikossa oli, mutta sen takia en lähde päivien osalta tekemään tähän listaa. Sen sijaan kirjoitan tähän vain, että torstaina käytiin miehen kanssa kävelyllä (7km 1:33min), jonka aikana päässäni jokin naksahti ja … Lue lisää »

Rimpulasta muhkuksi

Jaoin aiheeseen liittyvää vertailukuvaa jo Instagrammin ja Facebookin puolella, mutta minusta se ansaitsee ehdottomasti myös mainintansa täällä blogissa. Olin nimittäin itse aika shokissa, kun tuon kuvan vuodelta 2012 löysin. Muistin sellaisen olevan jossain, koska olin sitä ennenkin vertailuun käyttänyt. Silloin en ollut sen löytämisestä shokissa kuitenkaan, ainakaan muistaakseni, olin vain iloinen kehityksestäni (2012-2014). Nyt se kuitenkin vähän iski shokkina, että … Lue lisää »

Viikko 11: no rest for the wicked – paitsi ensi viikolla

Huhhuh. Täytyy sanoa, että astetta rankempi viikko takana. Työputki alkoi sunnuntaina ja loppui perjantaina. Tämä meinaa, että työpäiviä tuli putkeen kuusi kappaletta, ja se on kyllä mulle aivan liikaa, varsinkin näin fyysisessä ja monesti jollain tasolla kiireisessä ja siten henkisesti kuluttavassa työssä. Onneksi työputken loputtua oli nämä kaksi vapaata, mikä on harvinaisuus sekin. Yleensä on yksittäisiä vapaapäiviä vain. Kymmenen tuntia … Lue lisää »

Vaa’an kertomaa – vai onko sittenkään?

Ihan alkuun; blogia voi nyt seurata myös Facebookissa ja se löytyy tämän linkin takaa.

Näyttökuva 2015-03-06 kello 14.43.31

Ja sitten asiaan! Vuorossa on aikamoista kuvatulitusta, sillä kun painosta ja ulkomuodosta on kyse, on siitä helpoin kertoa kuvin.

Kävin maanantaina vaa’alla pitkästä aikaa. Yhteen aikaan harrastin punnitusta joka päivä, sitten joka viikko, ja noin puolitoista vuotta sitten jätin ne kerrat hyvin satunnaisiksi. Montaa kertaa … Lue lisää »

Viikko 9: uutta suuntaa

Laiskaa sunnuntaita! Täällä on taas vapaapäivän kunniaksi nukuttu pitkään ja pyjamasta en ole koko päivänä luopunut. Enkä tosiaan aiokaan! Aika kivoja nämä sunnuntain vapaapäivät. Ensi sunnuntaina teenkin töitä, joten ilo kunnolla irti nyt. ;)

Mahtuu viikolle kuitenkin ne aiotut viisi treeniä ja tällaisia tuli tehtyä:

Maanantai: jalat. Kesto: 1:12min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät. Kesto: 0:55min.

Torstai:Lue lisää »