Avainsana: miinuskalorit/plussakalorit

Viikko 31: täysillä keveämmin

Hyvää maanantaita! Sunnuntain sijaan päädyin rustailemaan vasta nyt, sillä nyt on paremmin aikaa eikä tarvitse kiireessä kirjoitella. Olen ehkä vähän huono tekemään juuri mitään paineen alla, silloin mulla on yleensä kaikki huonosti. :D

Viikkoon mahtui paljon treenejä. Niin paljon, että huomasin vasta lauantaina ettei viikkoon ole tulossa yhtään lepopäivää. Salilta lepoa toki tuli, mutta kävelyillä tuli paikattua ne totaaliset lepopäivät. … Lue lisää »

Viikko 26: sekaisin porkkanasta ja kotisalitreenejä

Maanantaipäivää! Eilen jätin kirjoittelematta, ihan vain siitä syystä kun ei huvittanut. :D En ole tällaiseen päiväsaikaan tainnut kirjoitella pitkiin aikoihin, saati sitten arkena. Mutta nyt ollaan tässä, töitä vailla, joten on aikaa. Viimeinen työpäivä oli tosiaan viikko sitten maanantaina ja koitan tällä viikolla saada kirjoitettua siitä vielä erikseen, että miksi irtisanouduin.

Tälle viikolle mahtuu kummallisia treenejä, huonojakin. Niistä lisää listauksen … Lue lisää »

Rimpulasta muhkuksi

Jaoin aiheeseen liittyvää vertailukuvaa jo Instagrammin ja Facebookin puolella, mutta minusta se ansaitsee ehdottomasti myös mainintansa täällä blogissa. Olin nimittäin itse aika shokissa, kun tuon kuvan vuodelta 2012 löysin. Muistin sellaisen olevan jossain, koska olin sitä ennenkin vertailuun käyttänyt. Silloin en ollut sen löytämisestä shokissa kuitenkaan, ainakaan muistaakseni, olin vain iloinen kehityksestäni (2012-2014). Nyt se kuitenkin vähän iski shokkina, että … Lue lisää »

Viikko 12: se todellinen kevyt treeniviikko

Tällä viikolla on levätty ihan tosissaan. Niin kuin monesti, suunnitelmat muuttuu lennosta ja mitään ei oikein osaa sen enempää ennustella. Mulla kävi niin, että ensinnäkin penikkani sanoutuivat irti kaikesta liikunnasta ja sitten tulin vielä kipeäksi. Kyllä. Juuri kun kirjoitin, että en ole ollut kolmeen vuoteen kipeä. No en ole flunssassa sentään, vaikka oireisto onkin pitkälti sitä samaa, vaan tapahtui … Lue lisää »

Viikko 11: no rest for the wicked – paitsi ensi viikolla

Huhhuh. Täytyy sanoa, että astetta rankempi viikko takana. Työputki alkoi sunnuntaina ja loppui perjantaina. Tämä meinaa, että työpäiviä tuli putkeen kuusi kappaletta, ja se on kyllä mulle aivan liikaa, varsinkin näin fyysisessä ja monesti jollain tasolla kiireisessä ja siten henkisesti kuluttavassa työssä. Onneksi työputken loputtua oli nämä kaksi vapaata, mikä on harvinaisuus sekin. Yleensä on yksittäisiä vapaapäiviä vain. Kymmenen tuntia … Lue lisää »

Viikko 10: hierontaa, verta ja askeleita

Päivää myöhässä, mutta mulla on selityksiä! Olin eilen iltaan asti töissä, jonka jälkeen kävin vielä salilla (kävelemässä matolla), eikä aikaa blogille yksinkertaisesti ollut. En tiedä onko sitä niin rutkasti nytkään, sillä jalkatreeni kutsuu jo, mutta ajallisesti kuitenkin ehdin tämän näpytellä ja siksi tässä nyt näpyttelenkin.

Viikko 10 oli treenien osalta tällainen:

Maanantai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:02min.

Tiistai & Lue lisää »

Vaa’an kertomaa – vai onko sittenkään?

Ihan alkuun; blogia voi nyt seurata myös Facebookissa ja se löytyy tämän linkin takaa.

Näyttökuva 2015-03-06 kello 14.43.31

Ja sitten asiaan! Vuorossa on aikamoista kuvatulitusta, sillä kun painosta ja ulkomuodosta on kyse, on siitä helpoin kertoa kuvin.

Kävin maanantaina vaa’alla pitkästä aikaa. Yhteen aikaan harrastin punnitusta joka päivä, sitten joka viikko, ja noin puolitoista vuotta sitten jätin ne kerrat hyvin satunnaisiksi. Montaa kertaa … Lue lisää »

Viikko 9: uutta suuntaa

Laiskaa sunnuntaita! Täällä on taas vapaapäivän kunniaksi nukuttu pitkään ja pyjamasta en ole koko päivänä luopunut. Enkä tosiaan aiokaan! Aika kivoja nämä sunnuntain vapaapäivät. Ensi sunnuntaina teenkin töitä, joten ilo kunnolla irti nyt. ;)

Mahtuu viikolle kuitenkin ne aiotut viisi treeniä ja tällaisia tuli tehtyä:

Maanantai: jalat. Kesto: 1:12min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät. Kesto: 0:55min.

Torstai:Lue lisää »

Kehomietteitä

Jos vihdoin olisi sen verran aikaa, että ehdin tätä asiaa pohtia täällä. Nimittäin tätä juuri tässä, tämänhetkisessä kropassa elämistä. Ne, jotka eivät tiedä tätä mun kehotaivaltani, niin mahdollisimman lyhyesti näin:

Olen pienestä pitäen ollut alipainoinen, ihan siis suurinpiirtein sieltä lähtien kun olen vauvanpyöreydestä eroon päässyt. Kunnes sitten sain syötyä itseni vähän toisenlaiseen kuntoon (tarina tästä koko jutusta ja syistä löytyy … Lue lisää »

Öärgh

Normaalia hiljaisempaa on ollut täällä. Johtuu siitä, että tällä hetkellä tämä kyseinen tuote on parasta seuraa:

Palautellaan vähän elektrolyyttejä kehossa kohdilleen.

Keskiviikko – torstai -välisen yön vietin vessassa. Jo iltaa kohti alkoi vatsaa kivistää ja krampata. Syytin kokkailujani, kun siinä oli soijarouhetta, mikä ei välttämättä aina mun vatsalle sovi ihan täysillä. Ei se kyllä tollaista reaktiota ole tehnyt, mutta syytin … Lue lisää »