Avainsana: miinuskalorit

Harhaluuloja

Koska eilen taas nosti päätään esiin tutut mietinnät kommenttikentässä, niin minäpä ajattelin nyt tämän perjantain kunniaksi tähän alkuun vähän oikoa käsityksiä mun kehoni koostumuksesta. :D (eikä tämä nyt ole suinkaan mikään piikki kenellekään!) Ihan blogin alusta asti ollaan oltu siinä uskossa, että olen aivan rasvattomassa kunnossa, vaikka se ei ole koskaan ollut tilanne. Mun yläkroppani hämää paljon, koska se on … Lue lisää »

Rehellisiä ajatuksia nyt plussien jälkeen

Vaaka näytti aamulla aivan totaalista yllätyslukemaa. Ollaan sitten jopa alhaisemmassa painossa kuin mistä lähdettiin plussille viime vuonna. No sittenhän mun pitäisi olla aivan hurjan kireässä kunnossa? P*skanmarjat! Aivan kaikkea muuta. Seuraa rehellinen ja osittain hyvin pinnallinen (eikö niitä lihaksia kasvateltukin pinnallisista syistä? kyllä!) tilitys siitä, oliko plussat ehkä virhe kohdallani. Oli. En ylläty, vaikka joku närkästyisi. Yleensä joku aina närkästyy … Lue lisää »

Fiilikset plussista ja miinuksista

Koitetaan saada kasaan vähän noista plussakaloreista ja miinuskaloreista juttua. Voi olla, että luvassa on aika pitkä teksti. :D Korostaisin myös, että lähinnä keskityn mun tapaani tehdä tämä ja itselleni olen hakenut sitä optimaalista tapaa. Ei suinkaan tarkoita, että kaikilla olisi sama optimi. Todennäköisempää on, että jopa päinvastoin. Lisäksi kisalavahommissa tämä touhu on jotain aivan muuta.

Yleisesti ottaen koko plussakalorien pointtihan … Lue lisää »

Hormonihirviö

Voi apua. Eilen oli tarkoitus kirjoitella oikein postaus (ja vastata niihin uni -kommentteihin), mutta sinnepä jäi, kun tuli jotain muuta tekemistä. En koko päivän aikana saanut tehtyä mitään, mitä olin suunnitellut. Mutta en valita, jännä päivä oli!

Eilen oli punttivapaapäivä ja kävin kävelyllä. Seitsemän aikoihin lähdin jo ja sen 16 kilometriä ja risat sain vihdoin tallusteltua. Menosuuntaan myötätuuli ja käännöksen … Lue lisää »

Viikko 11 ja löpinät päälle

Viikkokoostetta tässä ja perään taas lässytykset. Ja päivän erinomainen sapuskakin.

Maanantai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:10, keskisyke: 120, max: 162, 213kcal.

Tiistai: selkä, hauikset. Kesto: 1:09, keskisyke: 122, max: 166, 219kcal.

Keskiviikko: crossailua. Kesto: 1:00, keskisyke: 120, max: 154, 206kcal. (20km)

Torstai: jalat, vatsa. Kesto: 1:08, keskisyke: 120, max: 162, 220kcal.

Perjantai: ojentajat, olkapäät, vatsa Lue lisää »

-1,1kg

Vähän se vauhdikkaasti nyt tipahti tuo paino. Arvuuttelin itse etukäteen, että kyllä se on kilon pudonnut. Sen siitä saa kun ei syö, näin siinä tosiaan käy. :D Kyllä mulle nyt taas ruoka maistuu, jospa ensi viikon saldo olisi hieman maltillisempi. Uskoisin, että suurin osa painosta putosi ma ja ti. Maanantaina kävelyllä ulkoilupöksyt kiristi joka puolelta. Keskiviikkona kävelyllä samat pöksyt repsotti … Lue lisää »

Uutta vaihdetta silmään

Eilen päätin, että tämän aamuisen punnituksen jälkeen lähtee keventelyt kehiin. Ei enää plussakaloreita! Nipsaistaan pois sieltä täältä ja lisätään aerobista. Tämä kaikki on ihan superhelppoa, sillä syön esimerkiksi lähes jokaisella päivän aterialla pähkinöitä/siemeniä, joista on helppo nipsiä. Ja aerobinen tulee puhtaasta halusta, sitä ei tarvitse pakottamalla tehdä. Jalkapäivinä vähän enemmän ravintoa kuin muuten. Hiilarit aina pääasiassa treenin ympärille, eli aamupäivälle.… Lue lisää »