Avainsana: migreeni

Flunssaton, terveempi elämä

Tässä tajusin jokin aika sitten, että alkaa olla kolmisen vuotta siitä hetkestä, kun olen viimeksi ollut flunssassa. Olen onnekseni kirjannut kaiken HeiaHeiaan siitä lähtien kun olen sitä käyttänyt, ja kaivoinkin nyt esille nuo edellisten vuosien käppyrät. Tässä myös samalla pientä jatkoa aiempaan huuliherpekseen liittyvään postaukseen, sillä oivalsin sen jälkeen jotain uutta.

Jotain oleellista olen elämässä muuttanut, jonka jälkeen flunssat … Lue lisää »

Kahvitarina

Koska tänään oli pelkkä aerobinen treeni crossailun muodossa, on siitä vaikea (jopa mun..) saada postausta aikaiseksi. Siispä ajattelinkin tänään kirjoittaa kahvista! Siitä, miten meillä tuosta päästiin eroon. Mitään yleispäteviä neuvoja en osaa antaa, koska en mistään mitään tiedä, siispä tälläkin kertaa jaan vain oman kokemukseni. Syystä että olen siellä täällä aina välillä törmännyt siihen, että tahdottaisiin vähentää kahvin juontia tai … Lue lisää »

Ruokailurutiini ja lisäravinteet

Ihan ensiksi kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Tämmösen erakon mieltä oikeasti lämmitti isosti ja mulle ei ole koskaan aiemmin kommentit merkanneet noin paljon. Ihania olitte, kun jaksoitte nähdä sen vaivan, että naputtelitte sinne kommenttikenttään jokusen merkinnän! Tuli hyvä mieli. Kiitos.

Sitten ajattelin vähän jatkaa jo siinäkin postauksessa esille tullutta ruokapuolta, nyt kun uusi rutiini on pääpiirteittäin löytynyt. Joka päivä en … Lue lisää »

Repalehanska treenaa

Ja paidan sisässä on sohvan koristetyyny.

Mulla ei ole vieläkään uusia treenihanskoja. Olen puhunut uusien ostamisesta varmaan lähemmäs kaksi vuotta jo, silloin olivat jo hajalla. Meinaan kyllä, että ihan oikeasti tarvitsisi pian uudet hanskat. :D Nämä on itseasiassa mun ensimmäiset treenihanskat. Ostettu joskus kauan sitten Suomesta, Prismasta. Revin innoissani ne kotona paketista ulos ja vasta sitten luin, että on muuten … Lue lisää »

Hyvää treeniä, hyvää ruokaa

Viimeiset neljä päivää on olleet loistavia. Mies oli vapaalla, naurettiin ja hulluteltiin paljon ja molemmat sai rentouduttua aivan totaalisesti. Teki kyllä niin hyvää. Vaikka naureskellaan, hullutellaan ja rentoudutaan muutenkin, niin tässä oli vielä syvempi ulottuvuus. Sellainen, missä pääsee sinne, missä ihan oikeasti rentoutuu. Päästää irti kaikesta muusta, paitsi nykyhetkestä. Semmosessa tilassa saatiin olla neljä päivää ja sen voimin jaksaa taas … Lue lisää »

Treeniviikko 46

Purkissa on pitkälti mallikelpoinen treeniviikko. Eli seuraavanlainen:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:05.
+ 10km kävelylenkki. Kesto: 1:45, keskisyke: 117, max: 146, keskinopeus: 10:32min/km.
Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:17.
Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:14.
Torstai: hauikset (ainoastaan, koska selkäkipu). Kesto: 1:00.
+ 40min crossailua, 15km.
Perjantai: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:20.
Lauantai: lepo
Lue lisää »

Migreeniperjantai

Voi kyllä. Enkä ole käyttänyt tietääkseni kofeiinia laisinkaan. Mutta jotain muuta oleellista on tapahtunut, mikä asiaan mitä ilmeisemmin vaikutti. Aloitetaan kuitenkin aamusta. Kaikki alkoi aivan normaalisti. Eiliset hartiajumit olivat edelleen olemassa, joskin hieman lievempänä. Muuten puhkuin aika pitkälti innostunutta energiaa ja tahdoin hoitaa päivän jalkatreenin ajoissa. Rullasin taas huolellisesti ja lämmittelin ja ei muuta kuin treeniä!

SJMV. Paitsi ei laisinkaan
Lue lisää »

Treeniviikko 42 ja ruokakuvia

Hellurei! Nyt täytyy olla sitä mieltä, että viikko on mennyt aivan tosi nappiin. Kaikki treenit on olleet hyviä ja kaikki on tehty, mitä pitikin tehdä. Tältä se sitten näytti:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:07.
+ 6.40km kävelylenkki. Kesto: 1:06, keskisyke: 111, max: 142, keskinopeus: 10:23min/km.

Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:14.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. … Lue lisää »

Treeniviikko 41

Hyvä viikko oli! Kattokaa vaikka!

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:11.
+ 40min crossailua, 13.95km. Keskisyke: 127, max: 141.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:01. Keskisyke: 119, max: 158.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:28.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:13.
+ 40min crossailua, 14.10km.

Perjantai: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:16.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai:Lue lisää »

Treeniviikko 40

Siis neljäkymmentä? Vuotta on jäljellä enää kaksitoista viikkoa, wtf!? Ei voi käsittää. Kieltäydyn käsittämästä! Sikäli mikäli tässä vuodessa on edes 52 viikkoa, eikä 53. En tarkistanut. Mutta en siltikään suostu käsittämään! Ja täysin ilman aasinsiltaa viikon treeneihin:

Maanantai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:08.

Tiistai: jalat. Kesto: 56min.

Keskiviikko: vatsa. Kesto: 1:03.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:16.… Lue lisää »