Avainsana: lisäravinteet

Viikko 16: kun hieronnassa itku pääsi

Hyvää pyjamapäivää! Eli siis sunnuntaita. Sunnuntait on mulle monesti päiviä, jotka vietän pyjamassa aamusta iltaan. Tai siis seuraavaan aamuun. Ja onhan se pyjamakin laitettu päälle jo edeltävänä iltana. No, ehkä pointti tuli kuitenkin selväksi.. Ja ennen kuin kukaan kysyy, että enkö sitten äänestänyt, niin äänestin jo ennakkoon. Ihmistä, joka on kiinnostunut eläinten oloista. Sellaista, joka oikeasti jopa välittää niistä.

Tällä … Lue lisää »

Viikko 14: kun polvi kiukuttelee

Kas vain, se on jälleen tiistai ja selityksenmakua on tässäkin myöhäisessä viikkopäivityksessä. Normaalistihan olen nämä aina rustannut sunnuntaina, mutta koska sunnuntaina meillä oli kylässä kivoja ihmisiä (jaanaba & härre) niin en kirjoitellut. Samat kivat ihmiset oli täällä vielä eilen maanantainakin, joten silloinkaan en kirjoitellut, vaikka lähtivätkin siinä iltapäivästä. Kirjoittamisen sijaan nukuin päikkäreitä, podin naistenvaivoja ja polveani. Oliko tarpeeksi … Lue lisää »

Huuliherpespirulaisen nujerrus

Nyt seuraa tekstiä aiheesta huuliherpes ja jos asia ei kosketa sinua, kannattanee skipata. :D Mutta olen tässä tosiaan nyt onnistunut aika vahingossa löytämään toimivan keinon sen kukistamiseksi, ja sen verran tehokas juttu on, että pitää se täälläkin jakaa. Jos joku toinenkin saisi samasta asiasta apua! Ja mikäkö se sitten on? Omega-3.

Sain huuliherpestartunnan joskus 18-vuotiaana silloiselta poikaystävältä, joka oli siitä … Lue lisää »

Viikko 47: PT kotona, eriparikoipia ja herkkumaistelua

Mitä sanoin edellisen viikkokatsauksen lopussa? Sitä, että tämä viikko tulee olemaan loistava viikko. Että en vielä tiennyt miten, mutta tunsin sen, että näin tulee käymään. No niin tosiaan kävi. Ne suuret asiat järjestyivät. Tiesin sen, vaikka en oikeasti voinut sitä tietää. Intuitio kuitenkin kertoi näin, ja se on aika hieno juttu. Eli todella paljon parempi viikko oli tämä kuin edellinen … Lue lisää »

Viljaton(ta pizzaa)

Viime sunnuntain postauksessa uhosin tekeväni postauksen syistä, miksi viljat päätyivät taas kokonaan tauolle. Se tulee nyt. Suunnittelin kyllä tekeväni tämän jo paljon aikaisemmin, mutta parin päivän lykkääminen kostautui sillä, että yhtäkkiä jokaiselle päivälle olikin sen verran paljon tekemistä, etten enää niinä ehtinyt kirjoitella. No, vielä kerkeää hyvin ennen huomista viikkoyhteenvetoa. ;)

Olen paljon täällä kirjoitellut tässä blogin elinkaaren aikana viljoista. … Lue lisää »

Viikko 33: leventyneitä hartioita, maraton-tunnelmaa ja kaikenlaista perunaa

Treeniviikko oli saanut päätöksensä jo perjantaina, mutta perinteisesti odoteltiin sunnuntaihin asti, että saadaan kirjattua viikko ylös. Luulin vielä eilen aamulla, että tänään treenataan jalkoja, kunnes totesin, että fiksumpaa on jättää tekemättä. Siitä lisää alla, ensin nämä viikon treenit:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 0:54min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:37min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:55min.

Perjantai: vatsa, Lue lisää »

Treeniviikko 15

Ehkä nopein viikko tähän vuoteen on nyt takana ja treenien osalta se oli tällainen:

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:10.

Tiistai: 40min crossailua, 15km.

Keskiviikko: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:07.

Torstai: olkapäät, ojentajat + hauikset. Kesto: 1:13.

Perjantai: 6.43km kävelylenkki. Kesto: 1:35, keskisyke: 113, max: 154, keskivauhti: 14:51min/km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäätLue lisää »

Kovat menkkakivut?

Täällä blogissa ei ole mikään salaisuus se, että mulla on yleensä todella kovat kuukautiskivut (noita juttuja löytyy tunnisteen kuukautiskipu takaa). Sellaiset ne on aina olleet, siitä lähtien kun aikoinaan alkoivat. Olen ollut lähellä pyörtymistä kesken koulutunnin ja olen ollut lähellä pyörtymistä lukuisia kertoja sen jälkeen. Ei niin montaa kuukautta sitten sain kunnon kipukohtauksen, jonka kourissa olin pitkälti tajunnan rajamailla, pitkän … Lue lisää »

Probiootteja, treeniä ja sopparakkaus

Maanantaisin on aina helpoin aloittaa jokin uusi tapa, testi tai mikä ikinä. Pysyy kärryillä helpoiten siitä, montako viikkoa on takana. Viime viikon maanantaina mulla alkoi uusi treenirutiini ja tämän viikon maanantaina alkoi nämä:

Tämä on siis osa Operaatio Vatsa Kuntoon – sisäisesti -projektia, josta kirjoittelinkin täällä. Sen enempää en siis tässä mene mun vatsani vointiin, sieltä voi käydä halutessaan … Lue lisää »

Operaatio vatsa kuntoon – sisäisesti

Kenellekään blogin lukijalle on tuskin jäänyt epäselväksi, että mun vatsani on herkkä ja yleensä myös varsin ongelmallinen sen vuoksi. Mun vatsani kertoo melko selvin sanoin, kun jokin ruoka-aine ei sille sovi. Suurin mullistus ja ensi askel vatsani hyvinvoinnille tapahtui jo yli vuosi sitten, kun jätin viljat pois. Parannus voinnissa oli selkeä. Toinen suuri parannus tapahtui, kun huomasin olevani maissillekin Lue lisää »