Avainsana: lihaskireys

Mukarauhallinen iltalenkki

Eilinen oli ihan huikea päivä. Ja migreeni näytteli siinä erittäin suurta osaa! Tuosta itse tapahtumasta raportoinkin jo eilen, että riivatulla sohvalla se iski.. :D Mutta se oli jälleen lievä, ehkä vielä lievempi kuin viimeksi, eli en huomannut edes ajatuksen/puheen takkuamista. Toki olin yksin, eikä silloin tule niin paljoa höpöteltyä kesken kohtauksen, mutta aina välillä testaan kulkeeko puhe, tietysti. :’) Ja … Lue lisää »

Tohkotusta

Tiiättekö sen tunteen, kun olette niin tohkeissanne jostain tietystä asiasta, ettei aivokapasiteetti juuri riitä mihinkään muuhun kuin siihen nimenomaiseen asiaan? No mä tiedän. :D Tällä hetkellä sitä on niin innoissaan tulevista – joskin edelleen hyvin kaukaisista, mutta todellisista – suunnitelmista, että se pyörii mielessä koko ajan. Tottakai treenit jatkuu niin kuin ennenkin, mutta esimerkiksi kun eilen olisi ollut postauksen aika, … Lue lisää »

Ryhtiliike

Kirjaimellisesti asiaa ryhdistä siis! Ihan vaan omastani kuitenkin. Se meinaan on painunut kumaraan, olkapäät ovat työntyneet eteen. Miksikö? Koska joka kerta kun koitan laittaa olkapäitä taakse ja selkää suoraan, multa loppuu happi. Sen lisäksi tuntuu verenkierto loppuvan siihen paikkaan. Eli kiristäääääähh.. Nyt vihdoin tämä on alkanut häiritä sen verran, että olen päättänyt tehdä asialle jotain. :D Eli sitä venyttelyä on … Lue lisää »

Paketissa on

Treeniviikko on paketoitu. Tältä se näytti:

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:34
Keskisyke: 105
Maksimisyke: 158
Kulutus: 216kcal

+ kävely + testijuoksu täysillä

Kesto: 49min
Matka: 5km
Keskisyke: 120
Maksimisyke: 174
Kulutus: 174kcal

Tiistai:
Selkä, hauikset, vatsa

Kesto: 1:29
Keskisyke: 103
Maksimisyke: 153
Kulutus: 209kcal

Keskiviikko:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:37
Keskisyke: 111
Maksimisyke: 157
Kulutus: 256kcal

Torstai:
Ojentajat, … Lue lisää »

Pää ei nyökkää

Eilen oli selkä-/hauis-/vatsatreenipäivä. Oli ihan kummallinen treeni ja jätti omituiset fiilikset. Siihen mahtui niin paljon kaikkea, ettei saanut kaikkensa antanut -fiilistä, vaikka kaikkensa antoi. Mulla treenifiilikseen vaikuttaa paljon se, onko siinä jotain ylimääräistä sähellystä, vaikkei se lopulta vaikuttaisikaan itse treeniin mitenkään huonontavasti. Tykkään treeneissäni sujuvuudesta, suunnitelmallisuudesta ja suunnitelmien pitämisestä.

Eilen nostin painoja tangolla tehtävässä hauiskäännössä. Tanko painaa sen 20kg ja … Lue lisää »