Avainsana: lihaskipu

Kolmen päivän pläjäys

Treenirintamalla asiat menevät edelleen tasaisen kivasti, eikä päivittäisiä postauksia aiheesta tunnu saavan aikaan. Lisäksi kirjat ovat vieneet totaalisesti voiton nyt tietokoneesta. ;) Mutta jos ei päivittäin, niin kerralla sitten vähän enemmän! Siispä tässä viimeisen kolmen päivän treenikuviot ja vähän muita juttuja päälle. Ja runsaasti kuvia tietysti.

Treenihuoneen ikkunasta aamumaisemaa.

Maanantaina treenattiin hauista ja selkää. Treeni oli jotenkin ihan hassu, kun … Lue lisää »

Tiistaitreenit ja pari sanaa riisiproteiinista

Aamu alkoi kunnon aamupalalla, sillä edessä oli jalkatreeni, jota varten mieluusti ottaa vielä vähän ekstraa. Tattaribanaanivellipuuroa kaikkine siemenineen, mantelitahnoineen ja hilloineen, sekä tietysti raejuuston kera. Tänään lisänä vielä puolikas suuresta banaanista ja puuroa ehkä vähän normaalia enemmän. Ehkä.

Veikkaisin, että tuo puuromäärä vastannee 60-70g kaurapuurohiutaleita (joka aamu) ja raejuustoa on aina se parisensataa grammaa. Enemmän tässä tietty on energiaa kuin … Lue lisää »

Mukarauhallinen iltalenkki

Eilinen oli ihan huikea päivä. Ja migreeni näytteli siinä erittäin suurta osaa! Tuosta itse tapahtumasta raportoinkin jo eilen, että riivatulla sohvalla se iski.. :D Mutta se oli jälleen lievä, ehkä vielä lievempi kuin viimeksi, eli en huomannut edes ajatuksen/puheen takkuamista. Toki olin yksin, eikä silloin tule niin paljoa höpöteltyä kesken kohtauksen, mutta aina välillä testaan kulkeeko puhe, tietysti. :’) Ja … Lue lisää »

Pylly repesi

Eli niitä perstalkoita oli tosiaan tänään, kuten otsikosta voinee päätellä.. :D Siinäpä mahtava alku viikolle! Vuorossa olisi ollut hartiaseudun treeniä, huomenna selkää ja hauista, ja vasta keskiviikkona oisi ollut jalkoja. Eihän tuommoinen passaa! Viikonlopun levon vuoksi tuli perjantain jalkatreenille pari kunnollista lepopäivää, eikä mitään lihaskipuja ole ollut havaittavissa enää. Siispä tyttö tekee mitä tytön tulee tehdä – treenaa takapuolta. No … Lue lisää »

Tohkotusta

Tiiättekö sen tunteen, kun olette niin tohkeissanne jostain tietystä asiasta, ettei aivokapasiteetti juuri riitä mihinkään muuhun kuin siihen nimenomaiseen asiaan? No mä tiedän. :D Tällä hetkellä sitä on niin innoissaan tulevista – joskin edelleen hyvin kaukaisista, mutta todellisista – suunnitelmista, että se pyörii mielessä koko ajan. Tottakai treenit jatkuu niin kuin ennenkin, mutta esimerkiksi kun eilen olisi ollut postauksen aika, … Lue lisää »

Kunnon kyytiä hauiksille

Tänä maanantaina ei ollut maanantai -fiilistä. Paitsi jos se on sellainen ylipirteä ja yleisiloinen, niin sitten oli juurikin sellainen! Olen nyt huomannut kahden iltamagnesiumin jälkeen sen, että aamulla herääminen tuntuu vaikeammalta kuin normaalisti ja siihen menee hetki pidempään, mutta sitten jostain ihmeen taikaiskusta PAM MEIKÄ ON PIRTEÄ KUIN PEIPPONEN VALLOITETAANKO MAAILMA TÄNÄÄN VAI HÄH?! :’D Tuohon kuluu ehkä semmonen puoli … Lue lisää »

Ryhtiliike

Kirjaimellisesti asiaa ryhdistä siis! Ihan vaan omastani kuitenkin. Se meinaan on painunut kumaraan, olkapäät ovat työntyneet eteen. Miksikö? Koska joka kerta kun koitan laittaa olkapäitä taakse ja selkää suoraan, multa loppuu happi. Sen lisäksi tuntuu verenkierto loppuvan siihen paikkaan. Eli kiristäääääähh.. Nyt vihdoin tämä on alkanut häiritä sen verran, että olen päättänyt tehdä asialle jotain. :D Eli sitä venyttelyä on … Lue lisää »

Ei sitten

Takakireys jatkuu. Ehkä vähän helpompi kävellä jo tänään, mutta muuten on takareidet ihan kosketusarat. Ensin mietin, että tehdään sitten sellainen jalkatreeni kun vain pystyy tekemään, mutta enpä tehnytkään. Miksi tehdä puolitehoinen tänään kun huomenna voisi tehdä täydellä teholla jo? Vatsalihastreeniäkään en viitsinyt vetäistä nimenomaan näistä takareisistä johtuen, kun vatsalihaspenkillä olisi ollut tuskaa ja se on liian oleellinen osa mun vatsatreeniä … Lue lisää »

Takakireä

Jäähdy! Mun on nälkä!!

Jäähtyi se onneksi lopulta. Vatsa on nyt todella täynnä. Tulen aina täyteen tuosta marrow -kurpitsasta, mikä on täytetty jollain. Se on iiiiso. Näyttää kuvassa paljon pienemmälle mitä on. Sama se sitten mitä siinä on täytteenä, niin kyllä vaan tulee täyteen. Ihan herkkuruoka, nopea tehdäkin. Tänään täytteenä oli herkkusieniä, sipulia, pinaattia + tuoreyrttejä ja tomskunpaloja (tölkistä). Hirveän … Lue lisää »

Kuka ajoi jyrällä mun yli?

Koskee! Nyt on sen viikon sairastelutauon jälkeen käyty kroppa treenillä kerran kokonaan läpi. Auts. Ihanaa ja kamalaa! Eilinen selkä-/hauistreeni tuntuu tänään ja ihan todella kovin tuntuukin! Hauikset on niin kipeänä, että ihan lepotilassakin särkee. Voi sentään. <3 Rintaa treenaamatta tänään koskee myös rintaan. Osoittaa, että tuokin alue saa sivuiskua treeneissäni, varmaan juuri noissa habaliikkeissä ainakin. Varsinkin niissä epäpuhtaissa vääntelyissä. :D… Lue lisää »