Avainsana: kuukautiskipu

Viikko 43: the b*tch is back!

Jeah! Salille paluu on tehty, kun tuli norkoiltua tatuoinnin ja flunssan vuoksi pari viikkoa pääasiassa aloillaan. Nyt on hyvä fiilis, kun normaalissa ollaan taas kiinni! Ja mikä parasta, piiitkästä aikaa pääsin jopa kävelylle tällä viikolla. Jesh!

Oliko siinä tarpeeksi huutomerkkejä heti alkuun? Treeniviikko oli tällainen:

Maanantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:06min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: … Lue lisää »

Viikko 30: vatsakipuinen keventelijäepäonnistuja

Viime viikkoa vietettiin salittomana, eli sitä kautta kevyenä. Tällä viikolla palauteltiin taas normaalia meininkiä elämään, mutta ihan putkeen ei mennyt. Elämä tulee välillä tielle ja joskus se estää jopa kahdet treenit.

Maanantai: jalat. Kesto: 0:55min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: 7.2km kävelylenkki. Kesto: 1:20min.

Olkapäät & ojentajat. Kesto: 1:10min.

Torstai: 10km kävelylenkki. Kesto: 1:50min.

Perjantai: … Lue lisää »

Viikko 25: DEM GAINS ja muita juttuja

Salittoman viikon jälkeen on taas ollut täysi pöhinä päällä, vaikka ihan vaivattomia ei vieläkään olla. Käden (latsin) trigger -pisteestä johtuva hermokipu on edelleen enemmän tai vähemmän olemassa ja polvikin edelleen vaivaa ajoittain. Enemmän tai vähemmän sekin. Mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan ja suuremmin kumpikaan noista ei ole estänyt elämää. Polven suhteen voinee jo huokaista helpotuksesta, sillä se ei enää … Lue lisää »

Viikko 20: melkein tyhjää täynnä, vatsaa myöten

Mulla on hirmuisen vähän kerrottavaa tästä viikosta, sillä kerroin siitä jo sen suurimman jutun jo aiemmin, kun tatuoinnista kirjoittelin edellisessä postauksessa. Tuon vuoksi treenejäkään ei kertynyt kuin alkuviikolle, ajalle ennen tatuointia, eli maanantaille ja tiistaille. Loppuviikosta olin ajatellut jalkatreeniä, mutta koska ei saisi ensimmäisinä päivinä tatuoinnin ottamisen jälkeen hikoilla ja töissä olen joutunut sitä vetistelyä jo muutenkin harrastamaan, niin … Lue lisää »

Viljaton(ta pizzaa)

Viime sunnuntain postauksessa uhosin tekeväni postauksen syistä, miksi viljat päätyivät taas kokonaan tauolle. Se tulee nyt. Suunnittelin kyllä tekeväni tämän jo paljon aikaisemmin, mutta parin päivän lykkääminen kostautui sillä, että yhtäkkiä jokaiselle päivälle olikin sen verran paljon tekemistä, etten enää niinä ehtinyt kirjoitella. No, vielä kerkeää hyvin ennen huomista viikkoyhteenvetoa. ;)

Olen paljon täällä kirjoitellut tässä blogin elinkaaren aikana viljoista. … Lue lisää »

Viikko 22: kaurapuuroa, kyyneleitä, yllättäviä sapuskoita ja treenejä

Ihan hirveä viikko on ollut, siitä varmaan kertoo kaiken oleellisen edellinen postaus. Kiitos kaikille kommenteista, jokaisesta tuli itku (mistäpä ei, näinä aikoina..). On myös varsin mukavaa aina huomata tällaisissa hetkissä ne, jotka vaivautuvat toivottamaan voimia tai muuta, täällä tai jotain toista kautta. Eikös se ystävyyskin mitata hädän hetkellä? Mä mittaan hädän hetkellä oikeastaan koko ihmisen, en niinkään ystävyyttä. Mulle kertoo … Lue lisää »

Kovat menkkakivut?

Täällä blogissa ei ole mikään salaisuus se, että mulla on yleensä todella kovat kuukautiskivut (noita juttuja löytyy tunnisteen kuukautiskipu takaa). Sellaiset ne on aina olleet, siitä lähtien kun aikoinaan alkoivat. Olen ollut lähellä pyörtymistä kesken koulutunnin ja olen ollut lähellä pyörtymistä lukuisia kertoja sen jälkeen. Ei niin montaa kuukautta sitten sain kunnon kipukohtauksen, jonka kourissa olin pitkälti tajunnan rajamailla, pitkän … Lue lisää »

Treenit ja murkinat vatsaa hellien

Huh, pari kiireisempää päivää takana. Jospa ehtisi hetkeksi istahtaa kirjoittelemaankin! Vatsa on parempaan päin, mutta edelleen reistailee ja polttelee aika ajoin, erityisesti öisin, ja se valvottaa. Uskon ja toivon, ettei se mennyt kuitenkaan pahemmin rikki, kun kuitenkin joka päivä on edellistä parempi. Mutta ei mulla ole tällaista ollut koskaan ennen ja loppuu siis Aspirininkin käyttö nyt. Ibuprofeeniahan en ole enää … Lue lisää »

Närästelevä kylmänkyhmytär

Eilen hehkutin vähäistä särkylääkemäärää. No, ihan niin vähillä en päässyt.. Ja jos ei olisi menty aikaisin nukkumaan, niin saman verran oisi pitänyt niitä napsia kuin aiemminkin. Kai se on vain uskottava, että se annos on se, mikä mulla vain aina menee.

Tänään aamulla kiusasi sitten taas aivan tajuton närästys. Ihan oksetti. Ehkä kerran vuodessa tai kahdessa pitää syödä Rennietä ja … Lue lisää »

Treeniviikko 2

Tämän sunnuntain treenit eivät menneet enää ihan niin kuin piti, siitä koosteen jälkeen.

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:02.
+ 40min crossailua, 15.30km.

Tiistai: jalat, vatsa, kyljet. Kesto: 1:15.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:07.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:02.
+ 5.13km kävelylenkki. Kesto: 58min, keskisyke: 113, max: 140, keskinopeus: 11:18min/km.

Perjantai: jalat, vatsa. … Lue lisää »