Avainsana: kisaraportti

Vieraskynä: Matti Jääskeläisen hallimaraton su 8.2.2015

Tämän vuoden kilpailujuoksut tuli avattua edellisviikonloppuna Tampereella. Aloin tehdä kisakalenteria tälle vuodelle jo joulukuussa ja silloin löysin sattumalta tällaisen hallimaratonin helmikuulle. Ajoitus oli mielestäni aivan loistava, koska talvella usein pohdin, että missäköhän juoksukunnossa sitä on eikä maratonit ulkoilmassa kiehdo. Sisätiloissa juokseminen tuntui aivan loistavalle ajatukselle ja varsinkin kun ajankohta oli mielestäni aivan täydellinen niin äkkiähän sitä tuli ilmoittauduttua. Kisa on … Lue lisää »

Vieraskynä: Vaarojen Maraton -kisaraportti

Yleisön pyynnöstä ja vastalauseiden puutteesta johtuen tässä mieheni virtuaalisesta kynästä rapsaa Vaarojen Maratonista! Jatkossa tällaisia ja muitakin juoksuun liittyviä juttuja saattaa ilmestyä aina silloin tällöin. ;) Niitä odotellessa, tässä siis kisaraporttia:

Olkoon ensimmäinen vieraskynäilykirjoitukseni Vaarojen Maratonista. Kyseessä on Kolilla kansallismaisemissa juostava polkujuoksutapahtuma. Oma arvioni on, että reitistä noin kymmenen kilometriä juostaan metsäteitä pitkin. Loput on polkuja pitkin. Mahtuu reitille myös … Lue lisää »