Avainsana: kilpirauhanen

Kehomietteitä

Jos vihdoin olisi sen verran aikaa, että ehdin tätä asiaa pohtia täällä. Nimittäin tätä juuri tässä, tämänhetkisessä kropassa elämistä. Ne, jotka eivät tiedä tätä mun kehotaivaltani, niin mahdollisimman lyhyesti näin:

Olen pienestä pitäen ollut alipainoinen, ihan siis suurinpiirtein sieltä lähtien kun olen vauvanpyöreydestä eroon päässyt. Kunnes sitten sain syötyä itseni vähän toisenlaiseen kuntoon (tarina tästä koko jutusta ja syistä löytyy … Lue lisää »

Surua, huolta ja murhetta

Täällä menee vähän huonolla fiiliksellä. Tällä hetkellä elämässä on valtavaa surua ja huolta. Sen enempää asiaan en täällä paneudu, mutta sen kerron, että kissa tämän murheen aiheuttaa. Kissa sairastaa. Ja paranemisia ei tarvitse toivotella, sillä paranemista ei ole luvassa. Mutta mahdollisimman monia terveitä päiviä sairauden kanssa voi toivotella, jotta saadaan tuo vielä pitää täällä meidän kanssa mahdollisimman pitkään. Voi olla, … Lue lisää »

Mitä keholleni nykyään kuuluu?

Eli kilpirauhastarina osa II. Siitä alkaa olla kohta kaksi ja puoli kuukautta, kun kerroin teille tuon ensimmäisen tarinan kilpirauhasestani. Oli käynyt ilmi se mitä olin silloin epäillytkin; todennäköinen kilpirauhasen vajaatoiminta. Oirekirjohan oli keväästä asti ollut laaja ja oppikirjamainen tähän vaivaan. Tuolloin syyskuussa olin myös selvittänyt migreenieni vuoksi, että kofeiinille/kahville olen allerginen, jolloin ne loputkin palaset loksahtivat kohdilleen.

Koska arvoni … Lue lisää »

-2cm, eli hei-hei hauis

Kissa oli kuin olikin aamulla armollinen ja antoi nukkua melkein seitsemään asti. Hyvän määrän unta sai palloon! Aamun treeniajatus tuntui jotenkin aivan erityisen nihkeältä ja onnistuinkin lykkimään sitä melkein puolen päivän tienoille asti. Siinä vaiheessa olin jo hoksannut, että treenin ensimmäinen liike se siellä tökki. Liike vaihtoon ja vähän järjestyksen vaihtoa muutenkin. Heti oli mukavampi lähteä treenin pariin.

Peruskäännöt tangolla … Lue lisää »

Uudelleen opettelua

Nyt kun kropassa on olleet asiat päin honkia jo pidemmän aikaa, olen löytänyt itseni tilanteesta, etten osaa lukea kehoani tai mieltänikään niin kuin ennen. Joskushan kirjoitin aiheesta oikein postauksen. Silloin olin perillä kyllä ihan kaikesta, koska olin löytänyt sellaisen balanssin kaiken mahdollisen kesken, että kroppa toimi niin kuin piti ja näytti siltä kuin tahdoinkin sen näyttävän. Oltiin kehon kanssa … Lue lisää »

Tarina kilpirauhasesta

Täällä vietetään toista perättäistä lepopäivää, joita ei pitänyt tässä kohtaa olla, mutta nyt on. Jalkatreenin sijaan eilen vetelin särkypillereitä. On nääs se aika kuukaudesta. :D Tässä kun on kärsinyt yhtä sun toista viime aikoina ja kun jätin jossain kohtaa ottamatta särkylääkkeet migreeneihinkin, koitin olla niin sissi, etten ottaisi ollenkaan näihinkään kipuihin. No jokusen tunnin kestin ja sitten mentiin jo tajunnan … Lue lisää »

Lehmäkaverit ja mietteitä magnesiumista

Superenerginen sunnuntaiaamu! Heräsin itsekseni kahdeksalta kun ei enää nukuttanut ja MINÄ herätin kissan ja miehen. Tuntuu, että kaikki sairastelun aikana piilossa ollut energia hyökkii esille aivan hirveällä voimalla. Täällä olen laulanut (kailottanut) ja pyörinyt ja hyörinyt ja venkoillut pitkin poikin (paitsi olohuoneessa :D).

:’D Mää ja kaverit!

Eilen illalla mentiin tosiaan kävelylle, taidettiin seitsemän pintaan lähteä. Otettiin vähän uusia reittejä … Lue lisää »

Hormonihirviö

Voi apua. Eilen oli tarkoitus kirjoitella oikein postaus (ja vastata niihin uni -kommentteihin), mutta sinnepä jäi, kun tuli jotain muuta tekemistä. En koko päivän aikana saanut tehtyä mitään, mitä olin suunnitellut. Mutta en valita, jännä päivä oli!

Eilen oli punttivapaapäivä ja kävin kävelyllä. Seitsemän aikoihin lähdin jo ja sen 16 kilometriä ja risat sain vihdoin tallusteltua. Menosuuntaan myötätuuli ja käännöksen … Lue lisää »