Avainsana: kevyt viikko

Surusta kreatiiniin

Siinäpä vierähti tovi edellisestä postauksesta. Blogin fb -sivun seuraajat, toisen blogini seuraajat ja instaseuraajat on kaiketi uutisen jo kuulleetkin, eli meidän pieni, karvainen perheenjäsen Natunen poistui tästä maailmasta tuossa vajaa kolme viikkoa sitten ja sepäs laittoi elämän ihan uusille urille. Salilla käyminen ei oikein maistunut pariin viikkoon. Tai olisi se varmaan maistunut, mutta ruoka ei maistunut. Ne pari viikkoa meni … Lue lisää »

”V*tut@sullekuuluu.com” ja muita (uusia) juttuja

Kuinkahan monta kertaa olen lykännyt tämänkin tekstin kirjoittamisen aina seuraavaan päivään, kun koskaan ei tunnu olevan aikaa? Voin sanoa, että aika monta kertaa. Blogitekstin rustaamiseen kuvien läpikäymisen kera menee useampi tunti ja viime aikoina sitä useampaa tuntia ei ole ollut päivässä ylimääräisenä. Vakaa aikomus on ollut monta kertaa mutta kun ei niin ei. Tämä ei siis ole selittelyä, vaan ihan … Lue lisää »

Viikko 53: Viimeinen

Iik. Se on viimeinen tällainen viikkokatsaus, ainakin näillä näkymin. Jatkossa sitten jotain muuta, en vain vielä tiedä mitä. :’) Tämäkin jää nyt aika suppeaksi, kun viime viikko tuli vietettyä liikunnan parista kaukana, koska olin kipeänä. Ruokailutkin on olleet kaikkea muuta kuin optimaalisia ja ruokakuvia ei paljoa ole tarjota. Mutta katsotaan mitä löpisen! Yleensä jotain saa aikaiseksi, vaikka alkuun tuntuisi miltä … Lue lisää »

Saliton viikko 47: kun uni lähti ja ruokahalu meni

Mitähän kertoisin viime viikosta? En ainakaan treeneistä mitään. Oli siis suunnitellusti saliton viikko, mutta muutakaan tarkoituksellista liikuntaa ei tullut. Normaalisti käyn noina viikkoina paljon kävelemässä, mutta nyt lumen tultua maahan en sinne lähtenyt menemään lenkkareilla painelemaan varpaat märkinä ja jäässä. Sen verran mukavuudenhalua löytyy ja varmaan sitä järkeäkin. ;)

Parista muusta asiasta voisin kuitenkin vähän kirjoittaa, sillä viime viikossa oli … Lue lisää »

Kevyt viikko 36: 3 x 16K

Sellainen kevyt viikko tällä kertaa. Saliton kuten yleensäkin, ja nyt kun kävelemään pääsee niin toistamiseen vietin kävellen tämän viikon. Tosin askelsin vain kolme kertaa, mutta kilometrejä tuli suht sopivasti joka tapauksessa.

Tähän malliin:

Maanantai & tiistai: lepo.

Keskiviikko: 16.2km kävelylenkki, 02:54min.

Torstai: lepo.

Perjantai: 16.1km kävelylenkki, 02:50min.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: 16.1km kävelylenkki, 02:49min.

2015-09-04 18.01.52

Keskiviikon ja perjantain lenkit tein … Lue lisää »

Saliton viikko 29: 62 kilometriä askeleita

Tällä viikolla on vietetty kevyttä viikkoa salin osalta ja kuten on mulle jo tutuksi tullut, tälläkin kertaa vietin sen täysin salittomana. Olen huomannut tuon sopivan mun kropalleni hyvin ja monesti tuntuu, että keho sitä viikon taukoa oikein salilta kaipaa, vaikka muuten innostusta riittäisikin. Tämän(kään) salittoman viikon aikana en haikaillut salille, enkä edes ajatellut koko asiaa. Mulla oli muuta puuhaa, ja … Lue lisää »

Saliton viikko 24: painopäivitystä, mäkivetoja ja parsakaalihulluutta + vegaanista pizzaa

Näin on kevyt viikko tullut päätökseensä ja salittomana se meni. Myös pitkälti muutenkin ilman liikuntaa, ellei lasketa töihin paluuta, eli fyysisen työn paluuta tähän elämään. Yksi liikunnallinen asiakin tässä viikossa oli, mutta sen takia en lähde päivien osalta tekemään tähän listaa. Sen sijaan kirjoitan tähän vain, että torstaina käytiin miehen kanssa kävelyllä (7km 1:33min), jonka aikana päässäni jokin naksahti ja … Lue lisää »

Viikko 17: totaalilepoviikon donitsit

Kas vain, en taaskaan kirjoitellut eilen. Se taas johtuu siitä, että oltiin leffassa! Melkein unohdettiin mennä, se oli tosi lähellä. Käytiin siis katsomassa Kurt Cobain: Montage of Heck -dokumenttielokuva, jonne oltiin ostettu liput ennakkoon jo ajat sitten. Ja sitten unohdettiin koko juttu. Siinä eilen päivällä, vasta kahdentoista aikoihin heränneenä, ihastelin päivän kulkua ja sitä, ettei tarvitse suihkussa käydä, ei tarvitse … Lue lisää »

Viikko 12: se todellinen kevyt treeniviikko

Tällä viikolla on levätty ihan tosissaan. Niin kuin monesti, suunnitelmat muuttuu lennosta ja mitään ei oikein osaa sen enempää ennustella. Mulla kävi niin, että ensinnäkin penikkani sanoutuivat irti kaikesta liikunnasta ja sitten tulin vielä kipeäksi. Kyllä. Juuri kun kirjoitin, että en ole ollut kolmeen vuoteen kipeä. No en ole flunssassa sentään, vaikka oireisto onkin pitkälti sitä samaa, vaan tapahtui … Lue lisää »

Kevyt viikko 7: hierontaa, viikon löytöjä ja vain parit treenit

Ihan kuin tämä viikko olisi kestänyt ikuisuuden! Varmaan syynä oli se, että olin yksin kotona useamman päivän. Lisäksi treenejä kerääntyi vain kaksi, mikä on täysin ok kevyelle viikolle, vaikka kolmea meinasinkin. Vain kaksi kuitenkin siksi, että ranteeni kettuili, enkä viitsinyt sitä rääkätä treenillä, vaan otin ylimääräisen lepopäivän. Ja niitähän kerääntyi kivasti. ;)

Maanantai-torstai: lepo (maanantaina hieronta).

Perjantai: selkä, hauikset, Lue lisää »