Avainsana: kahvi

Kahvitarina

Koska tänään oli pelkkä aerobinen treeni crossailun muodossa, on siitä vaikea (jopa mun..) saada postausta aikaiseksi. Siispä ajattelinkin tänään kirjoittaa kahvista! Siitä, miten meillä tuosta päästiin eroon. Mitään yleispäteviä neuvoja en osaa antaa, koska en mistään mitään tiedä, siispä tälläkin kertaa jaan vain oman kokemukseni. Syystä että olen siellä täällä aina välillä törmännyt siihen, että tahdottaisiin vähentää kahvin juontia tai … Lue lisää »

Mitä keholleni nykyään kuuluu?

Eli kilpirauhastarina osa II. Siitä alkaa olla kohta kaksi ja puoli kuukautta, kun kerroin teille tuon ensimmäisen tarinan kilpirauhasestani. Oli käynyt ilmi se mitä olin silloin epäillytkin; todennäköinen kilpirauhasen vajaatoiminta. Oirekirjohan oli keväästä asti ollut laaja ja oppikirjamainen tähän vaivaan. Tuolloin syyskuussa olin myös selvittänyt migreenieni vuoksi, että kofeiinille/kahville olen allerginen, jolloin ne loputkin palaset loksahtivat kohdilleen.

Koska arvoni … Lue lisää »

Tarina kilpirauhasesta

Täällä vietetään toista perättäistä lepopäivää, joita ei pitänyt tässä kohtaa olla, mutta nyt on. Jalkatreenin sijaan eilen vetelin särkypillereitä. On nääs se aika kuukaudesta. :D Tässä kun on kärsinyt yhtä sun toista viime aikoina ja kun jätin jossain kohtaa ottamatta särkylääkkeet migreeneihinkin, koitin olla niin sissi, etten ottaisi ollenkaan näihinkään kipuihin. No jokusen tunnin kestin ja sitten mentiin jo tajunnan … Lue lisää »

Treeniviikko 36

Täällä ollaan niin pirteänä, etten tiedä mitä ihmettä on tapahtunut! Aamulla sentään kissa heräsi ensimmäisenä, kello ei tosin ollut vielä seitsemääkään. Ylös vaan ja aamupalalle ja sain kuulla aika pian huudahduksen tyyliin ”Eih, sä oot taas noin pirteä..” :D On vähän semmonen olo, että tämä saattaa olla elämää ilman kahvia. Aamulla on heti pirteä kun silmät avaa, kun ei … Lue lisää »

Vatsani vihaa minua

Tämä on oikeasti jo aivan hirveetä. Joka päivä vatsa on huonompi. Se ei tykkää mistään siitä, millä koitan maitoa (pääasiassa proteiinia) korvata. Se vihaa soijaa, se vihaa hamppua, se vihaa kurpitsansiemeniä, se vihaa ihan kaikkea, mitä sille annan. Veikkaan, ettei se ole koskaan ennen ollut näin kamalassa kunnossa. Siihen sattuu, sitä turvottaa, sitä kivistää, se kerää nestettä koko ajan enemmän, … Lue lisää »

Syväkyykky ja kahviallergia

Tänään aamulla nautiskelin taas banaanipannarin ja tällä kertaa se oli aivan täydellinen. Viime kerralla (ensimmäinen pitkän tauon jälkeen) jäi kuivaksi ja vähän mauttomaksi, kun banaani oli hieman raaka. Nyt oli kypsää ja mehevän kosteaa. Nams! Eikä tälläkään kertaa ole iskenyt migreeniä. Kahvi on nyt mun suurin epäily. Tänään se tunne vielä vahvistui entisestään, kun opin, että ihmiselle voi tulla kahviallergia. … Lue lisää »

Nihkeetä

Hyvä päivä lopettaa kahvinjuonti tämmönen maanantai, kun ensimmäistä kertaa yli pariin viikkoon kello huutaa viideltä ylös ja alla on tietty seitsemän perättäistä migreeniäkin ehkä vähän kanssa väsyttämässä. :D No ylös vaan, jopa suhteellisen pirteänä, kunnes se jossain kohtaa iskee, että eihän tässä olla pirteitä ollenkaan. Sen lisäksi edelleen on koivet kipeät perjantain treenistä ja habat sunnuntain treenistä, niin olo on … Lue lisää »

Turhin päivä ikinä. Ja vähän viikkokin.

Kuva eiliseltä iltatreeniltä (kädet). Koska tänäänhän ei kyetty treenaamaan.
Aamulla herättiin seitsemältä kun kissa pomppasi sänkyyn ja hyppi mun päällä ja hörisi ja naukui. Siitä ylös ja vessaan, sitten kissalle ruokaa ja ittelle aamupalaa jääkaapista, jonne olin eilen laittanut valmiiksi kaiken. Banaanipannaria lisukkeineen, soijajogurttia lisukkeineen ja päärynä. Intoa puhkuen sohvalle niitä mutustamaan. Kissa toljotti normaaliin tapaansa mun syömistä ja ootti
Lue lisää »