Avainsana: intialainen

Intialaiset massutettu

Keskustan vilinässä puolenpäivän aikaan lauantaina. Kuvassa näkyy ehkä kymmenesosa siitä kaikesta häslingistä, mikä siellä on jatkuvasti ympärillä.
Puoli tuntia avaamisen jälkeen vielä tyhjä. Ei ollut kyllä kauaa. Istuttiin odottamaan, että saadaan sapuskat mukaan ja kotiin syömään. Tää paikka on kyllä hieno! Ja pointsit tietty terveellisyydestä. Ei me siellä muuten asioitaisikaan.
Järjetön säkillinen ruokaa syliin ja ajamaan kotiin. £27.
Kotona viimeistään
Lue lisää »

Migreenitukka ja intialaista ruokaa

Hellurei! Täällä ollaan taas hieman kikattelevissa fiiliksissä ja syy siihen löytyy taas migreenistä, tai lähinnä sen jälkihöyryistä. :D Luvassa aivan mahtavaa kuvamateriaalia, mitä ehkä vain näissä fiiliksissä julkaisee.. :’D Mutta sitä ennen palataan vähän vielä eiliseen! En lopulta enää eilen postaillut päivän treeneistä. Meinasin, mutta jätin postaamatta. Sen sijaan kirjoittelin (muutaman tunnin..) toisen blogin puolelle suhteellisen perusteellisen tarinan siitä taannoisesta … Lue lisää »

Vatsa ois täynnä

Alkukankeuden jälkeen saatiin kuin saatiinkin intialaiset sapuskat käsiimme ja kotiin. Ovi oli kiinni ja valot poissa kun paikalle saavuttiin juuri aukeamisaikaan. Vartti odoteltiin ja sitten soitettiin jo. Pari minuuttia pyysivät odottamaan ja meidät päästettiin sisään, istutettiin pöytään, tilaus otettiin vastaan ja sitten laittoivat valot päälle ja taustamusiikin soimaan. Ja ovenkin hetkeksi lukkoon ja lukitsivat meidät sisään, kysyivät toki ensin onko … Lue lisää »

Väreilevä hauis

Reikä paidassa! Eli perjantai. Saksassa on joku sellainen mielenkiintoinen sanonta mikä kääntyy suomeksi, että reikä paidassa ja sillä juhlistetaan viikonlopun alkamista tai työviikon loppumista. Tämä ei ole koskaan mulle totaalisesti auennut, mutta meille on tarttunut puheeseen kyllä oikein pysyvästi, että kun mies pääsee perjantaina töistä niin silloin on reikä paidassa. :D Enää jokunen tunti niin tämä tapahtuu.

Aamulla napsaisin pari … Lue lisää »

Minä rakastan intialaista ruokaa (ja tatuointeja)

Kyllä näin on. Massu on täynnä intialaista sapuskaa ja vatsa on tästä onnesta ymmyrskäisenä (ei kuitenkaan tarkoita, että turvoksissa :D)! Alunperin oli tarkoitus ruokailla nyt ravintolassa oikein paikanpäällä, mutta päädyttiin ottamaan sittenkin ruoat kotiin, koska ei ollut vielä kova nälkä siinä kun odotettiin autossa paikan aukeamista (12:00). Kotimatkaan menee kiitettävästi aikaa, ja siinä se nälkä sitten iskikin – nollasta sataan … Lue lisää »

Oi mikä päivä!!

Tänään kaikki meni ihan nappiin. Niin paljon parhautta, etten kestä! Vihdoin onnistui muutaman asian toteuttaminen, mikä on pitänyt tehdä jo jonkin aikaa. Tänään sitten vaikka mitä ja vähän vielä lisää. :) Iiihh!

Päivä alkoi kello viiden herätyksellä perinteisesti, vaikka siihen ei sen suurempaa syytä ollutkaan, mutta kun unirytmi on hienosti kohdillaan eikä väsymystä ole, juurikin sen rytmin ansiosta, joten mitä sitä … Lue lisää »