Avainsana: huuliherpes

Viikko 43: the b*tch is back!

Jeah! Salille paluu on tehty, kun tuli norkoiltua tatuoinnin ja flunssan vuoksi pari viikkoa pääasiassa aloillaan. Nyt on hyvä fiilis, kun normaalissa ollaan taas kiinni! Ja mikä parasta, piiitkästä aikaa pääsin jopa kävelylle tällä viikolla. Jesh!

Oliko siinä tarpeeksi huutomerkkejä heti alkuun? Treeniviikko oli tällainen:

Maanantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:06min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: … Lue lisää »

Flunssaton, terveempi elämä

Tässä tajusin jokin aika sitten, että alkaa olla kolmisen vuotta siitä hetkestä, kun olen viimeksi ollut flunssassa. Olen onnekseni kirjannut kaiken HeiaHeiaan siitä lähtien kun olen sitä käyttänyt, ja kaivoinkin nyt esille nuo edellisten vuosien käppyrät. Tässä myös samalla pientä jatkoa aiempaan huuliherpekseen liittyvään postaukseen, sillä oivalsin sen jälkeen jotain uutta.

Jotain oleellista olen elämässä muuttanut, jonka jälkeen flunssat … Lue lisää »

Huuliherpespirulaisen nujerrus

Nyt seuraa tekstiä aiheesta huuliherpes ja jos asia ei kosketa sinua, kannattanee skipata. :D Mutta olen tässä tosiaan nyt onnistunut aika vahingossa löytämään toimivan keinon sen kukistamiseksi, ja sen verran tehokas juttu on, että pitää se täälläkin jakaa. Jos joku toinenkin saisi samasta asiasta apua! Ja mikäkö se sitten on? Omega-3.

Sain huuliherpestartunnan joskus 18-vuotiaana silloiselta poikaystävältä, joka oli siitä … Lue lisää »

Vuosi viljatonta

Tuossa puolitoista viikkoa sitten tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun jätin viljat päivittäisellä tasolla pois. Oisi siis pieni yhteenvedon paikka! Vuosi sitten kirjoittelinkin jo viikon jälkeen tuntemuksia asiasta, kun olin aamupalani vaihtanut Weetabixeistä rahkaan. Omalla kohdallanihan tämä tarkoitti pääasiassa vain aamupalan vaihtoa, kun muutenkaan en ollut viljan suurkuluttuja. Joskus harvoin närpin tummaa leipää ja popsin yhden Elovenan välipalakeksin. Pastoja tai sellaisia … Lue lisää »