Avainsana: hölkkääminen

Mukarauhallinen iltalenkki

Eilinen oli ihan huikea päivä. Ja migreeni näytteli siinä erittäin suurta osaa! Tuosta itse tapahtumasta raportoinkin jo eilen, että riivatulla sohvalla se iski.. :D Mutta se oli jälleen lievä, ehkä vielä lievempi kuin viimeksi, eli en huomannut edes ajatuksen/puheen takkuamista. Toki olin yksin, eikä silloin tule niin paljoa höpöteltyä kesken kohtauksen, mutta aina välillä testaan kulkeeko puhe, tietysti. :’) Ja … Lue lisää »

5km!

Voittajafiilis! Vihdoin tein sen! Hölköttelin sen viisi kilometriä putkeen. :) Tämä oli siis kolmas kerta kun kävin juoksentelemassa. Ensimmäisellä kerralla menin 10 minuuttia putkeen, vaihdoin kävelyyn vatsakrampin vuoksi. Viimeksi menin 20 minuuttia putkeen ja vaihdoin kävelyksi, kun syke oli jo kivunnut 192 ja alkoi olla hassu olo. Tuo kerta oli elokuun toinen päivä. Siitä löytyy postaus täältä.

Nyt siis … Lue lisää »

Maanantaina mamma meni..

Se selviää pian, että minne. :D

Yöllä heräsin siihen, että en voinut liikuttaa kättäni. Tunsin, että se olisi ollut vatsallani, mutta näin, ettei se ollut siinä. Aivan unenpöpperössä ihmettelin, että mihin käteni oli kadonnut. Oikein panostin sen liikuttamiseen ja yhtäkkiä – HUMPS, se lämähti jostain ylempää siihen viereen ja pelästyin niin perkuleesti. :’D Tunto alkoi palata ja jatkoin unia. Semmosia … Lue lisää »

20 minuuttia!!

Ennen otsikkoon pääsemistä aloitetaan päivä alusta. Tai no ei nyt ihan alusta, mutta kuitenkin. Torstai alkoi perinteisesti ojentajat-/olkapää-/vatsatreenillä. Perinteisesti myös tietysti paljastelin vatsaani peilin edessä kameralle:

Vähemmän perinteisesti naamakin näkyvissä.
Meikitön ja aamunaama nyt muutenkin.
Ja aika epäperinteinen on tuo venkoileva asentokin..

Treeni oli hirmu hyvä. Mylläsin vähän treenin sisältöä toisiin paikkoihin, ihan vaan pääasiassa itseäni huvittaakseni. No toistomäärät nousivat … Lue lisää »

Punaa kasvoilla

Ensimmäinen lenkki takana. Fiilikset hyvät. Etureidet vähän kramppaa, samoin pohkeet. Mutta se nyt on vain mukavaa. <3

Alla kuvassa näkyy harvinainen herkku. Syötiin tuollaiset tänään. Siinä siis Subwayn Veggie Patty. Puolikas minulle. Ei juustoa, kastiketta tai maustetta. Leipä tietysti täysjyvää. Harvinainen herkku, koska en vaaleaa leipää oikeastaan koskaan syö. Harvinainen, koska tämä oli toinen kerta täällä Saksassa (kohta 9kk) aikana, kun tuollaiset haettiin. Olihan taas namia! … Lue lisää »

Se on täällä taas

Tuttu tunne nostaa päätä.. On todella lähellä. Nimittäin kova kaipuu lenkkeillä! Ja tänään aion mennä, ellei nyt suurempaa ukkoskuuroa ole luvassa. Kerrankin aion tehdä sen järkevämmin. Ei heti sata lasissa. Viimeksi kun juoksin, juoksin täysillä parisataa metriä, ja se oli matka keikalle jonotustilateesta areenalle. Sain hirvittävät, oikeasti elämää rajoittavat polvikivut muutamaksi viikoksi. Sitä edellisellä kerralla juoksin viime marraskuussa, kun saavuimme … Lue lisää »