Avainsana: hiustenpidennys

KokovartaloAUTS

Viime viikonloppuna kun miehellä oli pidennetty vapaa, katseltiin pitkästä aikaa leffoja, jokaisena neljänä vapaapäivänä. Jännitysniskan kanssa tuo on vähän typerää touhua tommonen.. :D Yksi varmaan menisi vielä, mutta että neljä. Kun keskityn johonkin, varsinkin jos täytyy keskittyä oikein kovin ja jos on oikein jännää, olen kokovartalojännityksessä, ihan jalkoja myöten. Pahin jännityspaikka on kuitenkin niska ja hartiat. Ne ei pysy rentona … Lue lisää »

Vatsalihakset hellänä

Olipa makoisaa nukkua puoli seitsemään normaalin kello viiden sijaan. Kissa päätti siinä kohtaa, että aamupalaa on saatava ja ei muuta kuin innolla ylös vaan uuteen päivään. Tänään söinkin viimeistä kertaa banskupannaria kavereineen aamupalaksi. Vähän surettaa kun se on niin hyvää, mutta tuo ei valitettavasti pidä nälkää. :/ Nälkä siis tuntuu jo tunnin päästä, eli aivan liian aikaisin! Huomenna rahkaa banskulla … Lue lisää »

Lihakset ja pää lämpimäksi

Minähän olen sellainen ihminen, etten tee mitään mitä pitäisi tehdä, jos sitä ei ole perusteltu hyvin. Tai että koen sen tarpeelliseksi tehdä sen vuoksi. Tämä päti vuosikausia esimerkiksi aamupalan syömiseen. Joka paikassa sanottiin, että pitää syödä, että se on päivän tärkein ateria. Mutta kun kukaan ei kertonut miksi, niin en syönyt. Kunnes sen opin eräästä kirjasta ja aloin syödä … Lue lisää »

Syväkyykky ja kahviallergia

Tänään aamulla nautiskelin taas banaanipannarin ja tällä kertaa se oli aivan täydellinen. Viime kerralla (ensimmäinen pitkän tauon jälkeen) jäi kuivaksi ja vähän mauttomaksi, kun banaani oli hieman raaka. Nyt oli kypsää ja mehevän kosteaa. Nams! Eikä tälläkään kertaa ole iskenyt migreeniä. Kahvi on nyt mun suurin epäily. Tänään se tunne vielä vahvistui entisestään, kun opin, että ihmiselle voi tulla kahviallergia. … Lue lisää »

Nyt starttaa maidoton

Aamulla meni tunti aamupalasta kun iski migreeni. Tää oli ennätysaikainen ja tuntui, että oisi ollut ihan suora reaktio jostain. Lisäksi migreeni oli viides putkeen! Tulee öisin ja päivisin. Ja koska maitotuotteet on yksi yleisimpiä (mm. allergiankin vuoksi) triggereitä, otan ne nyt yksinkertaisesti vaan pois. Kaikki pois vaan! Täällä blogissa olenkin paljon aiheesta puhunut ennenkin, että miten kovin tahtoisin (mm. eettiset … Lue lisää »

Maailman hauskin jalkaprässi ja tukkateaser

Päivän toista postausta pukkaa ja se vasta postaus onkin! :D Mun on pakko jakaa teille (vasta toistamiseen täällä blogissa) treeniVIDEO, sillä hemmetti, että mulla meinaa tulla pissit kuulkaas housuun kun mä katson tota. :DD Pointtina on se, että äänet päälle! Mää en kerro mitä tuutte kuulemaan! Videota pitää pohjustaa tietty jonkin verran, tai muuten ihmettelette sitä kovasti.. :’D … Lue lisää »

Hiilarihimoa ja juoksuaskeleita, eli vaikka mitä

Mä luulen, että mulla on tuhatmiljoonaa asiaa ja ainakin tuhatmiljoonaa kuvaakin. Sekapostaus siis nyt ja tässä. Aloitetaan kissan kuvalla. Ihan muuten vain. Alta pois, että päästään asiaan.

You gotz me tail?

Eiliseltä seuraavaksi, vaikka siitä jo postasin, mutta ruokailujen suhteen siitä tuli aikas poikkeava. Kuten jo mainitsinkin viime postauksessa, niin pikkasen on ollut ruokahimoja. Etenkin hiilarihimoa. Tuota on ollut nyt … Lue lisää »

Torstai on kuvia täynnä

Jaa jotain treenijuttujakin välillä? Kyllä! Torstaissa on riittänyt liikuntaa neljä tuntia. Mutta ennen kuin mennään siihen, pitää käydä läpi tietysti tukkatilanne. :D Eilen oli treenivapaapäivä, kun aamulla oli bisneksiä ja iltapäivällä oli sitten aikaa tukkabisneksille! Laitoin ne teipit päähäni. Parisen tuntia siihen ainakin meni ja hermot vain kerran, eli tuloksellinen operaatio. Mulla on todella pitkää teippitukkaa ollut ja laitoin sitä … Lue lisää »

Itsensä näköinen

Ensinnäkin, kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista esittelyistä, blogilinkeistä, kehuista ja vaikka mistä! Edelleen saa esittäytyä ja linkkailla omaa blogia. Luen jokaisen ja piipahdan jokaisessa linkatussa blogissa. Hirveän kiva tietää keitä siellä on lukemassa näitä juttuja. :) Ja en tosiaan tuota kysynyt siksi, että vaatisin kommentteja postauksiini, vaan ihan vain siksi, että tietäisin keitä teitä siellä on. En ole itsekään hirveän ahkera … Lue lisää »