Avainsana: hiusten värjäys

Tohkotusta

Tiiättekö sen tunteen, kun olette niin tohkeissanne jostain tietystä asiasta, ettei aivokapasiteetti juuri riitä mihinkään muuhun kuin siihen nimenomaiseen asiaan? No mä tiedän. :D Tällä hetkellä sitä on niin innoissaan tulevista – joskin edelleen hyvin kaukaisista, mutta todellisista – suunnitelmista, että se pyörii mielessä koko ajan. Tottakai treenit jatkuu niin kuin ennenkin, mutta esimerkiksi kun eilen olisi ollut postauksen aika, … Lue lisää »

Itsensä näköinen

Ensinnäkin, kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista esittelyistä, blogilinkeistä, kehuista ja vaikka mistä! Edelleen saa esittäytyä ja linkkailla omaa blogia. Luen jokaisen ja piipahdan jokaisessa linkatussa blogissa. Hirveän kiva tietää keitä siellä on lukemassa näitä juttuja. :) Ja en tosiaan tuota kysynyt siksi, että vaatisin kommentteja postauksiini, vaan ihan vain siksi, että tietäisin keitä teitä siellä on. En ole itsekään hirveän ahkera … Lue lisää »

Täysin aiheen vierestä: 12 x tukka

Tänään ei juuri ollut aiheesta asiaa. Siksi aiheen vierestä. Jos jotain kaukaista aasinsiltaa tahtoo hakea, niin tukan evoluutio liittyy suureksi osaksi itsensä totaaliseen hyväksymiseen, mikä johtuu rohkeudesta, mikä osittain johtuu siitä, että on saanut kropan siihen kuntoon, kuin sen on aina halunnutkin. Eli onhan tämä sittenkin ihan aiheesta. :D

Tammikuu:

Vielä pidennykset. Jo ne siellä oli vissiin kuusi vuotta ollutkin.
Lue lisää »

Viikko pakettiin, muita fiiliksiä ja vähän ruokaakin

Ja viimeinen treeni Saksassa on nyt tehty. Edellispäivänä laitoin viime viikon kertauksen ja nyt oisi jo aika laittaa tämän viikon osalta :D Normaalisti jättäisin loppuviikkoon, mutta kun en tiedä miten nuo internet -asiat tuolla toisessa maassa taas hoituu ensi alkuun, niin parempi listata nyt.

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:48
Keskisyke: 112
Maksimisyke: 154
Kulutus: 281kcal

Tiistai:
Selkä, … Lue lisää »

Kuka ajoi jyrällä mun yli?

Koskee! Nyt on sen viikon sairastelutauon jälkeen käyty kroppa treenillä kerran kokonaan läpi. Auts. Ihanaa ja kamalaa! Eilinen selkä-/hauistreeni tuntuu tänään ja ihan todella kovin tuntuukin! Hauikset on niin kipeänä, että ihan lepotilassakin särkee. Voi sentään. <3 Rintaa treenaamatta tänään koskee myös rintaan. Osoittaa, että tuokin alue saa sivuiskua treeneissäni, varmaan juuri noissa habaliikkeissä ainakin. Varsinkin niissä epäpuhtaissa vääntelyissä. :D… Lue lisää »

Tehokas tiistai

Eilen rankaistiin taas selkää ja hauista. Toistot edelleen nousussa, samoin painoja nostin. Tangolla noustin painot 22,5kg -> 24,4kg ja viimeisenä hauisliikkeenä tuossa toistoja 10-8-8. Ihan yhtä epäpuhtaasti osin kuin ennenkin, älkää huoliko siis.. :D Keskitetyssä hauiksessa olen myös jostain syystä päättänyt nostaa joka kerta tulosta. Vaikka väkisin. Teen enemmän kuin mihin oikeasti pystyisin. Joo. Jos pystyisin tekemään kymmenen, teen kaksitoista. … Lue lisää »

Red Passion

Nyt on tukka sen värinen, kuin tahdoinkin. Kun olen tahtonut jo vuosikausia. <3 Värin nimi on siis Red Passion, eli otsikko viittaa suoraan siihen. En puhunut itsestäni tai mistään muustakaan. :D

Mutta jotta pysyttäisiin vähän aiheessa ja välillä ruokajuttujenkin ulkopuolella, niin kerrotaan välillä vähän treenistäkin.

Joskus kirjoitin, että en saa koskaan hauiksia kipeiksi treenin jälkeen. Treenin aikana saan tuntuman ja … Lue lisää »

Tukkapostaus

..eli täysin aiheen vierestä. Kuvat puhukoon pääasiassa puolestaan.

Ensin oli..

Siitä tuli..

Ja seuraavaksi luvassa..
Vähän liian vaalea omaan makuuni tämä nykyinen. Olen siis kyllä oikeastikin vaaleatukkainen, tummaa tukkaa olen pitänyt jo yläasteajoista lähtien. Tahdoin kokeilla vaaleampaa välillä. Kuparia ei ole koskaan ennen ollutkaan päässä. Nyt tykkään tukasta ja sitten en taas tykkää ja sitten taas tykkään ja sitten taas
Lue lisää »