Avainsana: haaste/tunnustus

Mies vastaa, vaimo kommentoi

Jotain ihan muuta näin joulun kunniaksi! Bongasin Jaanaban blogista hauskan kysymysjutun, jonka ajattelin heti itsekin toteuttaa. Pyysin mieheltä vastaukset kysymyksiin, jotka siis anastin tuolta Jaanaban blogin puolelta. Joka ne oli anastanut taas muualta. :D Yhtä anastamista tämä touhu nyt!

Miehen vastausten alla omat kommenttini.

1. Jos vaimosi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?

Musiikkikanava.

Joo olen musiikkivideo -addikti. Ollut Lue lisää »

Liebster Award – blogihaaste!

Sain tämmösen hienon tunnustuksen pariltakin blogilta tässä hiljattain ja innostuin tosi kovin tekemään tämän haasteen! Tuli todella hyvään saumaan, tämmösiä teen nyt mielelläni. Joskus aikoinani olen tämän saman tehnytkin, kun joltain tunnustuksen sain, mutta siitä alkaa olla varmaan lähemmäs kaksi vuotta jo aikaa. Joten ei muuta kuin uudestaan!
Tällä kertaa tunnustus tuli kahdelta ihanaiselta naiselta, Monnalta ja Voimariinilta. Kiitos!
Lue lisää »

Treeniviikko 20, bloggailumuutoksia & haastevastaus

Aloitetaan treeniviikosta ja jatketaan sitten niillä tulevilla muutoksilla. Kärsimättömimmät voivat hypätä jo sinne muutosjuttuun, tiedän, että teitä on siellä. :D

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:08.

Tiistai: 40min crossailua, 14.35km.

Keskiviikko: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:01.

Torstai: jalat, hauikset. Kesto: 1:16.

Perjantai: lepo.

Lauantai: 40min crossailua, 14.55km.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: … Lue lisää »

Meikän blogi!

Perjantain kunniaksi aattelin tehdä tällaisen blogihaasteen, johon minua ei ole haastettu, mutta johon törmäsin parissa blogissa tässä hiljattain ja tahdoin tehdä itsekin. Muhaha Heidi itte, vaikkei keneltäkään tämmöstä saisikaan! Haaste koskee siis tätä blogia, joten mielelläni teen. Sisältää paljon kuviakin! Jee kuvat on kivoja!

Kerro keneltä sait haasteen.
I didn’t. :/
Ensimmäinen kuva on tärkeä kuva tai kollaasi blogistasi.


Kollaasi
Lue lisää »

Kaksi haastetta: 11 ja 5

Käytetään tämän päivän postaus pariin haastevastaukseen. Toisen haasteen sain ja toista en saanut, mutta teen sen silti. Muhaha. :D Kuvituksena sekalaisesti kuvia tämän päivän kävelylenkiltä ja sitten tietty tuosta eläimestä.

Aloitellaan siitä haasteesta, jonka sain. Se tupsahti Kristalta, kiitos! Se on siis se yhdentoista asian haaste, joka on pyörinyt varmasti suurella osalla jo läpi ja itsekin olen tämän tehnyt … Lue lisää »