Avainsana: foam roller

Viikko 46: prässienkkoja ja hullutteluja

Viimeinen treeniviikko ennen tämän viikon totaalisalilepoa taas rutistettu, ja siitä saatiin määrältään ja intensiteetiltään varsin kelpo viimeinen viikko! Tauko tulee taas hyvään kohtaan, sillä tunnen itseni aika uupuneeksi. Siksipä näitä taukoja aina välillä pidän (kevyen viikon sijaan), tekee mulle hemmetin hyvää. Ja varmaan tekisi monelle muullekin!

Viikko treenejä näytti tältä:

Maanantai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:08min.

Tiistai: lepo.… Lue lisää »

Viikko 19: lonkkavaivainen herkkusienihullu ultrajuoksua seuraamassa

Päänsärkyinen ja jalkakipuinen täällä iltaa! Saapa nähdä miten pää toimii tätä rustaillessani, mutta rustaillaan nyt kun se asiaan kuitenkin kuuluu. Päänsärky johtunee lihaskireyksistä ja jalkakipu kävelystä, jonne uskalsin tänään lähteä. Käytän sanaa uskaltaa, koska mun jaloilla se on juurikin sitä. Otin riskin ja nyt on auts. Mutta siitä alempana lisää. Viikon treenit tässä:

Maanantai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: … Lue lisää »

Suomesta, päivää!

Tämän blogin historian ensimmäinen Suomesta kirjoitettu postaus! Täällä tosiaan ollaan ja toista blogiani seuranneet ovatkin perillä siitä, mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut. Mitään suurempaa tämän blogin aihepiiriin sopivaa ei ole tapahtunut, vaikka tietysti ruokapuolelta olisi jos jonkinlaista kirjoitettavaa ja painostakin olisi mainittavaa. Ei ehkä kokonaisen postauksen verran, joten laitetaan niitä nyt, kun on treeneistäkin höpötettävää! Tästä tuleekin varmaan aika … Lue lisää »

Hukkatuntumaa ja lukituspaloja

Noniin, taas mennään! Täysi tohina päällä! Ja aika hyvä tohina olikin tänään. Selkää, hauista, takaolkapäitä ja vatsaa. Niitä kaikkia tehtiin. Mitään huikeita muutoksia en tehnyt painoihin ja sitä kautta toistomääriin, mutta joitain yksittäisiä kyllä.

Jostain ihmeen syystä tosin mulla oli tuo paremmin hermottunut hauis tänään vähän hukassa. Tuntuma oli vähän sellainen puolikas, vaikka kuinka haki sitä pienemmälläkin painolla. Asiaan saattaa … Lue lisää »

Raskaita rautoja ja palauttavaa kävelyä

Eilen on selkeästi ollut olkapäätreeni. Tänään koskee! Ja vaikka kovasti kehuin nimenomaan ojentajien toimineen kerrankin hyvällä tuntumalla, on niissä sitten taas kipua hyvin minimaalisesti. Sinänsä hassua, kun ne taas kipeytyvät normaalisti jokaikinen kerta. Ehkä treenasin vahingossa olkapäitä niissä ojentajaliikkeissäkin.. Selkä sitten taas on ihan kamalan hellänä, ilmeisesti kun eilen löysin niitä kipukohtia sieltä, joita rullalla aukosin oikein kunnolla.

Mutta ei … Lue lisää »

Punttia ja porkkanapihviä

Herätessä oli eilisestä jalat arkana, etenkin takareidet. Ei kuitenkaan niin kovin, että olisi vaikeuksia ollut kävellä. En vielä huokaissut helpotuksesta kuitenkaan, kun sieltä ne hyökkii yleensä vasta siinä 48 tunnin kuluttua. Näinhän nuo onkin yltyneet päivän mittaan ja mielellään ei kumartele lattialta mitään ja pytylle asetutaan toooosi varovasti. :D Supernaisen elämä on rankkaa!

Ennen päivän treeniä rullasin tapani mukaan sillä Lue lisää »

Kidutusvälinettä ja psylliumia

Kevennetyt treenit jatkuvat samaan tapaan. Tänään jalat, vatsa ja kyljet. Taas reilusti painoja alaspäin. Tuntui lievästi pölhölle tehdä syväkyykkyä pelkällä tangolla + lukituksilla, kun on tottunut siihen päälle 40 kiloon.. :’) Tällä kertaa onneksi tuli sentään vähän hiki, kun on nuo jalkatreenit kuitenkin niin kokonaisvaltaisia treenejä, vaikka sitten kevennettynä.

Päällä ensimmäistä kertaa (paidan alla) toppi, jonka esittelin joulupostauksessa. Oikein
Lue lisää »

Miten sain pyllyni kasvuun?

Noniin. On aika puhua mun takapuolestani! Vaikka siitä on puhuttu toki jo paljon, niin nyt oikein luvan kanssa sitäkin enemmän. :D Olen nimittäin saanut aiheesta sähköpostiakin, joissa kysellään miten oikein sen tein ja kun tuo on itsellenikin ollut harvinaisen hämmentävä ja toivottu yllätys, olen joutunut sitä miettimään aika paljon. Uskoakseni mun leukani loksahti vähintään yhtä alas kuin lukijoillakin, kun ensimmäiset … Lue lisää »

Repalehanska treenaa

Ja paidan sisässä on sohvan koristetyyny.

Mulla ei ole vieläkään uusia treenihanskoja. Olen puhunut uusien ostamisesta varmaan lähemmäs kaksi vuotta jo, silloin olivat jo hajalla. Meinaan kyllä, että ihan oikeasti tarvitsisi pian uudet hanskat. :D Nämä on itseasiassa mun ensimmäiset treenihanskat. Ostettu joskus kauan sitten Suomesta, Prismasta. Revin innoissani ne kotona paketista ulos ja vasta sitten luin, että on muuten … Lue lisää »

Katujyrätty

Tänään kun heräsin, niin ensimmäisenä huomasin, että selkä on eilisestä treenistä ihan ruoskittu. Aivan kun oisi taas katujyrällä ajettu yli. Tuo tuntui kyllä jo eilen aika pian treenin jälkeen, eli meni liian hyvin perille! Selkä on mulla sellainen, ettei tarvitsisi mennä ihan niin hyvin perille. :) Koska jännitysniska.

Eiliseltä, kulmasoutua.

Toisena oleellisena juttuna tänään aamulla oli mun aivasteluni. En ollut … Lue lisää »