Avainsana: erbin pareesi

Mystery: solved

Olen ehkä jo tarpeeksi kauan vihjaillut siitä, että voisin kirjoittaa auki näitä mun lihaksiin liittyviä juttuja tänne. Olen vihjaillut, että olen valaistunut ja kaikki on yhtäkkiä ollut selvää. Olisin kirjoittanut jo ajat sitten, mutta en ole löytänyt tälle aikaa. Nyt sitä on, joten tässä tulee. Voi olla pitkä. :)

Ne jotka on pidempään mun blogia seuranneet, on olleet tietoisia muutamista … Lue lisää »

Salin ensimmäiset kuukaudet: liikkeet kuvineen

Multa on ainakin pari kertaa pyydetty postausta salilla tekemistäni liikkeistä, mieluiten kuvien kera ja painoineen päivineen. Olen luvannut tämän tehdä ja nyt se hetki sitten vihdoin on täällä. Ihan kaikista liikkeistä ei nähtävästi ollut kuvia saatavilla, kun aina mulla ei ole kuvaajaa läsnä ja silloinkin kun ollaan samaan aikaan salilla, miehellä on tapana tehdä sitä omaakin treeniä siinä kuvaamisen ohessa. … Lue lisää »

Viikko 6: blogituttujen tapaamisia, maratonkisoja ja jäätäviä pumppeja

Sunnuntain sijaan viikkokoostetta vasta näin tiistaina, kun sunnuntai meni Hallimaratonin takia Tampereella, jossa mies siis oli juoksentelemassa. Reissuun meni pitkälti koko päivä ja eilinen oli pitkän työpäivän ja hieronnan vuoksi sopivasti kiireinen sekin, eikä ollut aikaa sen vertaa istahtaa alas, että saisi tämän koottua. En tajunnut viime viikon tekstissä asiasta mainitakaan, mutta Instassa muistin heti sunnuntaina aamulla huudella. Tänään tiistaina … Lue lisää »

Viikko 47: PT kotona, eriparikoipia ja herkkumaistelua

Mitä sanoin edellisen viikkokatsauksen lopussa? Sitä, että tämä viikko tulee olemaan loistava viikko. Että en vielä tiennyt miten, mutta tunsin sen, että näin tulee käymään. No niin tosiaan kävi. Ne suuret asiat järjestyivät. Tiesin sen, vaikka en oikeasti voinut sitä tietää. Intuitio kuitenkin kertoi näin, ja se on aika hieno juttu. Eli todella paljon parempi viikko oli tämä kuin edellinen … Lue lisää »

Viikko 32: ilmeikkäitä ruokia, Kaisan terveisiä ja erbihaboja

Mihin nämä viikot oikein menee? Ihan hirvittävän nopeasti ainakin! Tässä siis taas viikon edestä treeni- ja muita turinoita:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 0:52min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:40min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:56min.

Perjantai & lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: 1:02min.

Ja edelleen tosiaan näiden treenien lisäksi tulee töiden puolesta … Lue lisää »

In your face, huono tuntuma!

Siis ensinnäkin. Vaikka valittelin maanantaina huonosta hauistuntumasta ja olin ihan hukassa sen suhteen, että miten sen saan takaisin, niin seuraavat päivät tähän päivään asti on olleet hauikset siitä treenistä kipeät. Ja voin sanoa, että aivan ennenkuulumatonta. Mun on vaikea saada hauiksia kipeiksi koskaan, mikä nyt ei kerro mistään mitään, mutta kuitenkin. Ja parhaimmillaan niitä on aristanut. Nyt, hyvät naiset ja … Lue lisää »

Parasta treeniä ja kolmen kulhon taktiikka

Voi pojat! Että mulla on ollut ikävä näitä jalkapäivän jälkeisiä lihaskipuja. <3 Siitä onkin aikaa, kun on näistä saanut viimeksi nauttia! Yöllä jo kylkeä kääntäessä koski kankkuihin niin, että siihen havahtui. Aamulla ei kävelty kovin ketterästi ja tässä on kipu edelleen kasvussa. On hankalaa istua pehmeällä sohvalla. Jalat sattuvat joka puolelta ja kannikat on hellinä. Kyykyt niin ovat palanneet, jes! … Lue lisää »

Päivä, jolloin selkä repesi

Makoisat yöunet ja hyvä mieli. Niistä rakennettiin tämän aamun pöhinät. Vietin pitkän ja rauhallisen aamun ennen päivän treeniä ja sepäs olikin mukavaa! Vasta päivällä oli treenin vuoro ja iloisella mielellä sitä mentiin treenihuoneeseen tekemään.

Ojentajaliikkeitä.

Olkapäitä, ojentajia ja vatsaa. Edelleenkin on rystyset eteenpäin tehtävät viparit poissa pelistä. Taitaa olla tämä nykytilanne uusi normaali ja asiaa ei tarvinne enää päivittää ennen … Lue lisää »

Muotopuoli

Takana hyvin nukuttu ja kivuton yö – kyllä tämä siis tästä! Vatsa ilmoittelee edelleen itsestään silloin tällöin, mutta se menee jo itsekseen ohi ilman mitään toimenpiteitä (esim. Rennietä). Peukut pystyssä, että pian tämä kaikki on ohi jo.

Aamu oli sumuinen.

Eilisen jäljiltä on ojentajat hellänä. Itseasiassa niihin alkoi tuntua jo pitkälti eilisen puolella. Tänään oli vuorossa yrityksiä kipeyttää hauikset (toivottavasti … Lue lisää »

Närästelevä kylmänkyhmytär

Eilen hehkutin vähäistä särkylääkemäärää. No, ihan niin vähillä en päässyt.. Ja jos ei olisi menty aikaisin nukkumaan, niin saman verran oisi pitänyt niitä napsia kuin aiemminkin. Kai se on vain uskottava, että se annos on se, mikä mulla vain aina menee.

Tänään aamulla kiusasi sitten taas aivan tajuton närästys. Ihan oksetti. Ehkä kerran vuodessa tai kahdessa pitää syödä Rennietä ja … Lue lisää »