Avainsana: elumen

Itsensä näköinen

Ensinnäkin, kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista esittelyistä, blogilinkeistä, kehuista ja vaikka mistä! Edelleen saa esittäytyä ja linkkailla omaa blogia. Luen jokaisen ja piipahdan jokaisessa linkatussa blogissa. Hirveän kiva tietää keitä siellä on lukemassa näitä juttuja. :) Ja en tosiaan tuota kysynyt siksi, että vaatisin kommentteja postauksiini, vaan ihan vain siksi, että tietäisin keitä teitä siellä on. En ole itsekään hirveän ahkera … Lue lisää »

Täysin aiheen vierestä: 12 x tukka

Tänään ei juuri ollut aiheesta asiaa. Siksi aiheen vierestä. Jos jotain kaukaista aasinsiltaa tahtoo hakea, niin tukan evoluutio liittyy suureksi osaksi itsensä totaaliseen hyväksymiseen, mikä johtuu rohkeudesta, mikä osittain johtuu siitä, että on saanut kropan siihen kuntoon, kuin sen on aina halunnutkin. Eli onhan tämä sittenkin ihan aiheesta. :D

Tammikuu:

Vielä pidennykset. Jo ne siellä oli vissiin kuusi vuotta ollutkin.
Lue lisää »

Viikko pakettiin, muita fiiliksiä ja vähän ruokaakin

Ja viimeinen treeni Saksassa on nyt tehty. Edellispäivänä laitoin viime viikon kertauksen ja nyt oisi jo aika laittaa tämän viikon osalta :D Normaalisti jättäisin loppuviikkoon, mutta kun en tiedä miten nuo internet -asiat tuolla toisessa maassa taas hoituu ensi alkuun, niin parempi listata nyt.

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:48
Keskisyke: 112
Maksimisyke: 154
Kulutus: 281kcal

Tiistai:
Selkä, … Lue lisää »

Itselaukaisin!

Tuntuu, että kaikki ovat viime aikoina löytäneet puhelimestaan itselaukaisimen ja saavat kivoja kuvia kesken treenien. Itse olen pääasiassa käyttänyt kuvaamiseen Mac -konettani, mutta tuossa on vain kolmen sekunnin itselaukaisin, joten siinä ajassa on haastavaa ehtiä paikoilleen ja aloittamaan liikkeenkin jotekin järkevästi. Minäkin siis päädyin tutkimaan puhelimeni ominaisuuksia ja olihan siellä sellainen, kymmenellä sekunnilla. Otin kolme kuvaa, ja tässä ilahdutan teitä … Lue lisää »

Kuka ajoi jyrällä mun yli?

Koskee! Nyt on sen viikon sairastelutauon jälkeen käyty kroppa treenillä kerran kokonaan läpi. Auts. Ihanaa ja kamalaa! Eilinen selkä-/hauistreeni tuntuu tänään ja ihan todella kovin tuntuukin! Hauikset on niin kipeänä, että ihan lepotilassakin särkee. Voi sentään. <3 Rintaa treenaamatta tänään koskee myös rintaan. Osoittaa, että tuokin alue saa sivuiskua treeneissäni, varmaan juuri noissa habaliikkeissä ainakin. Varsinkin niissä epäpuhtaissa vääntelyissä. :D… Lue lisää »