Avainsana: aamupala

Viikko 31: täysillä keveämmin

Hyvää maanantaita! Sunnuntain sijaan päädyin rustailemaan vasta nyt, sillä nyt on paremmin aikaa eikä tarvitse kiireessä kirjoitella. Olen ehkä vähän huono tekemään juuri mitään paineen alla, silloin mulla on yleensä kaikki huonosti. :D

Viikkoon mahtui paljon treenejä. Niin paljon, että huomasin vasta lauantaina ettei viikkoon ole tulossa yhtään lepopäivää. Salilta lepoa toki tuli, mutta kävelyillä tuli paikattua ne totaaliset lepopäivät. … Lue lisää »

Viikko 17: totaalilepoviikon donitsit

Kas vain, en taaskaan kirjoitellut eilen. Se taas johtuu siitä, että oltiin leffassa! Melkein unohdettiin mennä, se oli tosi lähellä. Käytiin siis katsomassa Kurt Cobain: Montage of Heck -dokumenttielokuva, jonne oltiin ostettu liput ennakkoon jo ajat sitten. Ja sitten unohdettiin koko juttu. Siinä eilen päivällä, vasta kahdentoista aikoihin heränneenä, ihastelin päivän kulkua ja sitä, ettei tarvitse suihkussa käydä, ei tarvitse … Lue lisää »

Viikko 1: mahtitreenejä ja mahtisapuskoja

Ja niin alkoi taas alusta nämä viikkojen listaaminen! On se jännä, miten nopeasti aika välillä menee. Vaikka menee se toki aina samaa tahtia, vauhti vain tuntuu erilaiselta. ;) Tämä vuosi oli olevinaan kovin nopsasti etenevä vuosi.

EDIT: kuulemma Einsteinin mielestä aika on suhteellista, eikä absoluuttista aikaa ole olemassa. Nyt tiedän. :D

Tämä viikko olisi ollut kevyt viikko, jos oisi kalenteria … Lue lisää »

Viikko 47: PT kotona, eriparikoipia ja herkkumaistelua

Mitä sanoin edellisen viikkokatsauksen lopussa? Sitä, että tämä viikko tulee olemaan loistava viikko. Että en vielä tiennyt miten, mutta tunsin sen, että näin tulee käymään. No niin tosiaan kävi. Ne suuret asiat järjestyivät. Tiesin sen, vaikka en oikeasti voinut sitä tietää. Intuitio kuitenkin kertoi näin, ja se on aika hieno juttu. Eli todella paljon parempi viikko oli tämä kuin edellinen … Lue lisää »

Kevyt treeniviikko 44: kun ärtynyt suoli lähti reissuun

Kevyt viikko on nyt takana, ja oli kyllä onni, että oli kevyt tässä kohtaa. Reissussa nimittäin rähjääntyi! Oli niin paljon kaikkea, että kaltaiseni HSP siitä vallan väsähti, eikä luonnollisesti tilannetta auttanut tietystikään se, etten nukkunut niinä öinä kuin pieniä pätkiä ja ylös nousin automaattisesti jo kuuden aikoihin. Ja jännitysniska tietysti vallan riehaantui, kun hierojaa ei ollut mukana, mutta tilanteita, joissa … Lue lisää »

Riisipuuro, mikä ei maistu riisipuurolta

Uusi aamupalani onkin vilahtanut jo täällä kerran, joskaan ei siinä muodossa, jossa sitä olen päätynyt syömään. Tämä settini onkin aikamoinen herkku! Halusin jakaa sen täällä, jos joku miettii vaikka viljatonta aamupalaa (vaikka se riisikin on vilja, mutta viljaherkillä, kuten minä, hyvin siedetty sellainen), gluteenitonta aamupalaa, vaihtoehtoa kaurapuurolle tai ylipäätään vaihtelua aamuihin jne. Itsehän pidän kaurapuurosta todella paljon, mutta kehoni ei … Lue lisää »

Viimeaikojen ruokarakkauksia

Ruokarintamalla on ollut kaikenlaista uutta ja jännää, on tehty uusia löytöjä ja kokkailtu uusia juttuja. Ajattelin koota niitä tähän, kun niitä on jo sen verran kerääntynyt. Jos joku vaikka inspiroituisi! Ja aloitetaan hillolla, koska hillo on ihana asia. :D Nimittäin bongattiin hillohyllystä tällainen maku jokin aika sitten:

Viikunahillo! Aivan parasta. Jos olet joskus syönyt kuivattua viikunaa, tiedät, että sitä syödessä … Lue lisää »

Viikko 36: normitreenejä (vihdoin!), perunapuuroa ja painon päivitys

Ruokakoomalainen täällä, hyvää sunnuntaita! Tässä tosiaan vatsa äärimmilleen täynnä kirjoittelen tämän viikon katsausta ja koitan ohittaa siitä tunteesta aiheutuvan silmien kiinni lupsahtelun.. On jalkapäivänä tosiaan tankattu tarpeeksi. :D

Tällä viikolla tuli treenailtua seuraavanlaisesti:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 1:05min.

Tiistai: 40min crossailua, 14.20km.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:56min.

Torstai: olkapäät, ojentajat, hauikset. Kesto: 0:49min.

Perjantai: vatsa + Lue lisää »

Viikko 35: rankempi työviikko, paljon ruokaa + ohjeita, sekä töiden loppu

Huh, viimeinen työviikko takana ja sen myötä viimeinen työviikon sävyttämä treeniviikko. Tältä se näytti:

Maanantai: selkä, hauikset, ojentajat. Kesto: 0:53min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 0:45min.

Torstai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 0:34min.

Perjantai & lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: 0:49min.

Aivan kuten aavistelinkin, oli töissä rankempi viikko. Tarkoitti huomattavasti enemmän kannettavaa, tuupittavaa (postikärryssä siis) ja … Lue lisää »

Ai mitäkö nykyään syön?

Ei sillä, että kukaan olisi tuota kysymystä mulle esittänyt. Mutta kerron teille silti! Sillä kun aloitin työni postinjakajana, selvää oli, että ruokamäärää saa lisätä ihan huolella entiseen verrattuna. Ja silloin ennen söin jo paljon! Taisin syödä sen 2400-2600kcal päivässä, vain pysyäkseni siinä painossa missä olin ja mahdollisesti pystyäkseni edelleen kehittymään. Sitten tuli tämä työ ja kulutus pomppasi lukemiin, jota en … Lue lisää »