Arnold’s 30

Eilen illalla kun tein taas aamupalaa valmiiksi tälle päivälle, kiinnitin huomiota banaanin hajuun kun sen kuorin. Lievästi ylikypsä tuoksu, muttei ilmeisesti tarpeeksi, että olisin jättänyt käyttämättä kyseisen banaanin. Ei se ollut musta tai mitään sellaista. Maku oli myös aamulla kohdillaan. Mutta vaikutukset olikin sitten samat kun oisin viljoja syönyt.. Sillä tavalla käynnistyi tämä maanantai. Oisi se voinut vähän paremmin tietty startata. :’) Eiliseen verrattuna olo oli muuten parempi, joten treeniä oli luvassa. Tämän aamuepisodin jälkeen se vain venähti normaalia myöhempään. Kyllä siinä sai tovin jos toisenkin kuulostella oloansa.

Selkää ja hauista tein, ja munhan ei välttämättä pitänyt nostaa Arnoldsissa toistoja 10-10-10 asti, vaan pitäytyä ysissä. Mutta niin siinä vaan kävi, että kun ensimmäisiä alapuolikkaita tein, mietin ettei se tunnu yhtään pahalle.. Kymmenen vaan! No aika äkkiä sitä kaduin. :D Kyllä se sitten tuntui pahalle, mutta minkäs teet, kolme sarjaa piti silti tehdä, ei sieltä enää lasketa takaisin ysiin.. :)

Täähän menee vielä suht helposti P*RKELE KUN HAPOTTAA APUA SATTUU

Hauiksille tuli myös sitä preacher curlia, tällä kertaa kaikki kolme sarjaa 21 kilolla, nousi 12-8-8. En muista mitä painoa aiemmin väitin tangossa olevan (20,5kg?), mutta laskin äsken. En tiedä menikö oikein tällä(kään) kertaa. :D

Lisäksi tein istuen hammereita ja kääntöjä, vuorokäsin ja superina. Oli muuten vaan märkä läntti kun siitä nousin penkiltä (paljaat jalat, you know), täällä on meinaan helle ja ensimmäistä kertaa koko Skotlannissa asumisen aikana olen ollut ilman villasukkia kotosalla, kun normaalit sukat on yhtäkkiä riittäneet. :D

Märkää länttiä tekemässä.

Selälle tuli perinteisesti kulmasoutua mutkatangolla ja alataljaa kuminauhalla. Takaolkapäät jätin tänään tekemättä. Ei vaan tehnyt yhtään mieli tehdä niitä. Eli rear delt inverted row tipahti pois tänään.

Mun habassa (molemmissa) on klommo.
Onks teillä?

Palkkariksi raejuustoa ja banaania sekaisin. Ei mitään muuta. En osaa muuta sanoa, kuin että kokeilkaa. :D Ihan tajuttoman hyvä yhdistelmä, vaikka siltä ei ehkä kuulosta. Maistuu ihan perhanan hyvälle, ainakin on omaan makuuni suoranaista herkkua. Järistyttävää. Tosin mä olen tällä hetkellä ihan heikkona banaaniin muutenkin. En tiiä miksi. :D

Crossailin sen puoli tuntia myös ja nappasin päivän d-vitamiinit istumalla auringossa hetken aikaa ennen suihkua. Ruoaksi oli luvassa jotain kivaa, sillä..

..sain lauantaina tuommoisen härvelin, joka mm. raastaa mun puolesta. <3 Kilo porkkanoita muuttui raasteeksi aivan yhdessä hujauksessa, iiih! Mä niin tykkään raastevuoista. <3 Okei, myönnetään, tarkoitus oli jälleen tehdä kasvispihvejä. Mutta kun porkkanaa on niin paljon, en vaan kykene tekemään vähempää kuin kilo kerrallaan. :D Ja kun jo kymmenettä munankorviketta sekoitin joukkoon (No Egg -valmiste) ja huomasin, ettei vieläkään riitä, niin heitin koko seoksen vuokaan ja uuniin. Niin kuin viimeksikin. Siksi vuoka oli jo valmiina voideltuna vieressä, kun tiesin, että sinne se menee joka tapauksessa. :D Lopputulos oli jälleen todella hyvä. Meillä tullaan kyllä jatkossa syömään useammin raastevuokia nyt, kun kone raastaa mun puolesta. Namsnams!

Lautaselle salaattisysteemien ja eilisestä ylijääneiden kukkakaalien kanssa.

Seuraavaksi tartun imuriin. Än yy tee nyt.

6 vastausta artikkeliin ”Arnold’s 30”

    • Eiks vaan! Tommonen kyllä helpottaa arkea hirveesti, kun mä sitten niin vihaaaaannnnn sitä raastamista! Nyt ei tartte kun kuoria jos on kuorittavaa ja laite hoitaa loput. Jee! Suostuin tähän ostokseen tosin vaan siksi, että ei maksanut hirveästi. :D

  • voitko laittaa jakoon jonkin perus-raastevuokareseptin – en ole koskaan tehny ja samalla kiinnostaa tuo munankorvike. en ole sitäkään ikinä testannut!

    • Minäpä teen heti tällä viikolla uuden satsin ja otan oikein ylös, että mitä sinne menee ja kauanko uunissa ja missä asteessa. :D No Egg -aiheisia postauksia löytyy tästä blogista klikkaamalla tuota no egg -tunnistetta tuolla postauksen lopussa. :) Ja tietty banaanipannari -hakusanalla kanssa! ;) Hakukenttähän on tossa blogin vasemmassa sivussa mustavalkosen kuvan alla.

Kommentointi on suljettu.