Älä kokeile tätäkään kotona

Tai onhan siinä potentiaalia. Ei toiminut minulla. Kyseessä siis kolmenkympin levypainon metsästys hankkimatta kolmenkympin levypainoa. :D

Viimeksi kokeiluni Musti&Mirri -kangaskassin kanssa olivat lähes katastrofaalisia. Sainkin silloin vinkin koittaa tukevaa vyötä, jolla sitoisi levypainot yhteen. Innostuin heti, ja ajattelin miten mukava siitä olisi pitää kiinnikin. Mielessäni taivutukset sujuivat suurella sujuvuudella ilman sähläyksiä. No ei siinä ihan niin käynyt.

Otin ensin yhden vyön ja laitoin sen sitomaan ne kaksi painoa toisiinsa. Tämä olisi ollut tarpeeksi, ellei olisi ollut kannettava nyt ranne eteenpäin taivutettuna, eikä kehoa päin. Siispä vielä toinen vyö siihen, jotta ranteen sai oikeaan suuntaan.

Olisi voinut luulla, että kaikki oli sitten hyvin. Mutta ei ollut. Vyö oli ehkä liian leveä ja periksiantamaton käteen, joten se painoi kipeästi. Lisäksi painot eivät pysyneet nätisti vierekkäin vaan juoksentelivat tuolleen pois toistensa luota kuin kuvassa. Olisi ehkä pitänyt laittaa vielä yksi vyö toiselle puolelle tuota estämään.. Kolina oli valtava, käteen sattui ja painot tuntuivat valuvan aina alemmas, ja lopulta ensimmäisten 12 toistoa/kylki jälkeen tein enää 6/kylki ja luovutin, koska hakkasivat jo säärtä vasten eikä koko touhusta tullut mitään. En ole satavarma, että noista yksikään toisto meni kyljille. Viimeiseksi taas 20kg kiekko käteen ja taas se oli überkevyt. 32/kylki ja se oli siinä. Nyt mä luovutan kikkailujen kanssa. Kai sillä kahdellakympilläkin sitten pärjää. Tekee vaan niin maan perkuleesti!

Päätön nainen kiittää ja kuittaa.

6 vastausta artikkeliin ”Älä kokeile tätäkään kotona”

 • Hmm… Mitäs jos köyttäisit ne edelleen noin vyöllä kiinni ja hommaisit lisäksi nostamiseen vetoremmit, jotka siis tulisi käden ympärille? Ne ei paina ihoa, toisin kuin tuommoinen kova vyö, lisäksi ote pysyy paremmin.
  Toinen vaihtoehto vöiden tilalle voisi olla joku pitkä kettinki-lukko-viritys, jonka kietoisi useamman kerran kasiksi tuohon painojen ympärille. Rautakaupasta muutenkin saattaisi löytyä joku edukas juttu tuohon.

  • Älä oo tommonen kun mä justiinsa pääsin sanomasta, että nyt riittää sähläys ja meikä luovuttaa. :D :D Nyt mun selkeesti täytyy vielä kerran yrittää. Kiitti siis kuiteskin. :’)

  • Nippuside! Loistojuttu! Kiitos! :D

   Tästä liikkeestä en suostu luopumaan, sillä tämä on ihan huippuliike. Tuloksia näkyy aika huimaan tahtiin, sitä mukaan kun toistotkin (tai painotkin..) lisääntyy. En millään viitsi korvata liikettä toisella, jos on olemassa vaihtoehto, jossa saa oikein kunnolla painon kanssa rehkiä. Side bendissähän ei itsessään ole mitään vikaa. Minussa vain, kun en raaski hankkia isompaa painoa kotiin. :’D

 • Mulla loppu kans kylkiä tehdessä painot kesken ja sain kaverilta tällasen vinkin. Ota painosta kiinni molemmin käsin ja nosta se pään yläpuolelle kädet suorina ja tee siitä kylkiliikkeet. Oli ihan toisenlaiset fiilikset :)

  • Uuu! Harmi että mä tykkään tästä liikkeestä liikaa enkä vaan suostu luopumaan. :’) No nyt onkin hankittu tarpeelliset tavarat (katso postaus ’Tätä voitte melkein jo kokeillakin kotona’.). Vielä kun tulisi terveeksi niin oottaa nuo nostoremmitkin tuossa kokeilijaansa! ;)

Kommentointi on suljettu.