Absipäivää!

Naistenpäivä meinasi täällä absipäivää. Hetken aikaa eilen mietin, että mitähän tänään tekisi, kun seuraavaksi vuorossa olisi jalkapäivä, mutta en viitsi sitä tehdä kun alla on eilinen rehkiminen crossarilla. Lepopäivää en myöskään tahtonut pitää, koska olin sellaisen suunnitellut huomiselle. Jotain piti siis keksiä. No vatsalihastreenipäivä sitten! En olekaan koskaan ennen tehnyt erillistä absitreeniä ja olikin kivaa pitkästä aikaa oikein kunnolla treenauttaa niitä, sen sijaan, että tekee treenin päätteeksi. Supereita en tehnyt ja viidellä liikkeellä mentiin, kolme kertaa maksimit. Vaadin itseltäni myös sen, että ne kolme kertaa on sama luku, vaikka kuinka hapottaisi. Ja kyllä hapottikin. :D

Päivän setti:
Ab wheel (voimapyörä) 3×40
Vatsat ab benchillä 17kg paino rinnalla 3×25
Russian twist 20kg levypainolla 3×40
Jalkojen nostot penkillä alavatsalle 3×30
Ab pike on ball 3×20


Ja sama kuvina. Kuvakulmat on tietysti oikein sellaista kuvauksen aatelia, että hyvää päivää. :D Mutta muuta ei tipu, että parempi kelvata vaan!
Voimapyörä:
Tosta lähtee ihan kohta.. Ja tuolla mennään!
Vatsat 17kg:
Sylkkyyn ja sitten menoksi. Naamasta ei kannata välittää, en mäkään välitä. :D
Russian Twist 20kg:
Kato nyt, on se 20kg. Ja tuosta tietty sitten kierto toiselle puolelle. Ja taas toiselle. Ja.. ja..
Jalkojen nostot penkillä alavatsalle:
Tuntuma alhaalta asti nimenomaan alavatsalle ja siitä tuntumasta ei päästetä irti missään kohtaa.
Ab pike on ball:

Jösses. Tunnin verran vatsoja. Viimeinen ab pike pallon kera oli ihan kamala, koska mun jalat oli ihan hapoilla. :D Se oli yhtä räpellystä sen vuoksi! Jalkojen takia piti toistot jättää kahteenkymmeneen, ei suinkaan vatsan vuoksi. No ensi kerralla tiiän, jos tällaisen teen, ettei tönkköjaloilla rullata palloa. :) Keskisykkeellä 129 meni ja maksimisyke näytti lukemaa 169.
Tommonen siitä sitten tuli. Klommolle meni keskeltä.
Hyppii ja pomppii
Koska ulkona on edelleen ihan hirvittävä ilma (kuulemma sieltä Skandinaviasta tullutta kylmää ilmaa, kiitti hei vaan :D), hyppäsin taas crossarille ja musiikkia kuunnellen menin tänäänkin. Nostelin tiuhempaan tahtiin vastusta ja yhtä monta kertaa tänään puoleen tuntiin kuin eilen neljäänkymmeneen minuuttiin. Hyvät oli maksimitkin, kun lukemassa 172 käytiin. Hiki oli taas järin messevä.
Paino oli viikossa tullut nyt 300g alaspäin. En välttämättä odottanut yhtään tippuvan, kun ensimmäisen viikon lukema (-1,1kg) olisi hyvin riittänyt kahdellekin viikolle. Mutta tultiin vähän alas silti. 1,4kg siis pudotusta kahteen viikkoon ja se on mulle aika paljon, kun ei pudotettavaa muutenkaan ole hirveästi. No, pääasia tietty että puttoo. :) Mä tahdon mun bärsseen takasin! Ja pehmeyden massusta pois. Ettäs tiiätte. Näihin tunnelmiin, hyvää naistenpäivää. :)

10 vastausta artikkeliin ”Absipäivää!”

 • Juuh, täältä sitä kylmää tulee. Aamulla oli -19 astetta. =)

  Hyvä vatsatreeni, nappaan muutaman liikkeen huomiseksi kun treenaan jalkoja ja vatsaa.

  • Voisitte pitää kelinne siellä. :D

   Siitä vaan nips naps, täällä tuntuu jo vatsassa, ikään kuin oisi jotain tehnyt aamulla. :’)

 • Huh huh, mitä toistomääriä!! :D meikä ei jaksais varmaan puoliakaa noista!

  • No ei se ainakaan ihan hirveän helppoa ollut pitää se sama määrä jokaisella kerralla. :D Jos en olisi etukäteen päättänyt niin en oisi tehnyt! Hyi että. Nii. :D

 • Treeni Naisen tiellä pitää! ;) Tää lähtis nyt jalkapuntille, jeah!

  Ihanaa päivää, Nainen! <3

 • Vatsalihoja hapottaa jo tuosta treenistä lukeminen. Mulle riittää puolet noista toistomääristä totaaliseen vatsalihaskuolemaan :D

  Hyvää naistenpäivää!

 • Oi miten ihanan kuulonen treeni! (miks mä aina alotan nää kommentit sanalla oi?!)
  Mua ihan harmittaa kun täään piti hartioiden seurana tehä tollanen vatsalihasten tappotreeni, mut en ehtiny ku pari liikettä.
  Ihanaa Naistenpäivän iltaa kultainen Heidi! <3

  • Sä olet selkeästi aina ihan vaikuttunut mun touhuista. :D
   Voi itku! Ensi kerralla teet sitäkin suuremman tappotreenityksen! Kyllä!
   Toivottavasti sulla oli ihan mahtava naistenpäivä ihana Monna! <3

Kommentointi on suljettu.