+ 2,5kg

Nimittäin tuo kamera tuossa olalla. Hahaa! :D
On vaikea elää täällä rytmissä tässä vaiheessa vuotta, kun tietää, että Suomessa on syksy. Sitä on automaattisesti siinä rytmissä. Varsinkin kun samaan aikaan, kun Suomessa tuo syksy nyt alkoi, täällä oli vähän viileämpi. Sitä oli jo syksyssä, mielessään. No ei olla enää. Hellepäiviä taas edessä ja pääasiassa ollaan koko ajan (päivän lämpimimpään aikaan) kahdenkymmenen asteen yläpuolella. Kesä jatkuu vielä. Ensi kuussakin. 
Eilen oli hellepäivä. Pitkästä aikaa aamun treenin jälkeen päätin tehdä crossailun sijaan kävelylenkin kameran kanssa. Kamera tosiaan painaa kaksi ja puoli kiloa, ja näillä jumittelevilla hartioilla sen roikottaminen pitkiä aikoja olalla (tai kädessä) on pääasiassa pelkästään tyhmää, mutta tietysti teen sen silti. Eilen lähdinkin perinteiselle lenkille, jota etenkin keväällä ja alkukesästä sahasin jatkuvasti. Linnusto on tuolla runsas, kun reitti menee puoliksi Tonavan vartta pitkin, toinen puoli peltojen keskellä. Ihmisiä siellä ei juuri liiku. Siellä mieli lepää. <3 
Pitkiä hiekkateitä peltojen keskellä.
Maissipelto, arviolta kaksi ja puolimetrinen.
Ei liikennettä. Kuuma!
Kaikki kuvat on tuon reittini ensimmäiseltä osiolta (kännykällä, putki kun tuossa kamerassa on sen verran pitkä ettei sillä kuvailla maisemia). Sillä loppupään osiolla unohdinkin koko kännykän olemassa olon ja kuvat jäivät sieltä ottamatta. Housujeni lahkeet käärin jo alkumatkasta ylös, kun oli tosiaan lämmin! Mieli on niin syksyssä, että piti taistella itsensä kanssa, jotta tuli laitettua toppi päälle eikä otettua pitkähihaista edes mukaan. Aurinkorasvaakin saa levitellä joka kerta. Täällä aurinko ottaa kiinni heti. Rasvan kanssa ei sitten mun nahkaani otakaan.. :D
Kaksi tuntia ja viisikymmentä minuuttia meni tuolla. Reitti on mitaltaan siinä 12-13 kilometrin välissä, riippuu vähän menenkö pitkin peltoja vai pysynkö tiellä. Tällä kertaa pysyin tiellä ja matkaa tuli 12.47km. Keskisykkeellä 112 mentiin ja kotiin tullessa käytävän portaissa syke nousi lukemaan 152 ja siitä tuli maksimi. Kaloreita kului 785kcal. Ennen kävelylle menoa olin napannut puolikkaan protskupatukan (ja alla tietysti oli jo aamupalaa, välipalaa ja treenin palkkari) ja matkalla tuolla söin Elovenan välipalakeksin (hunaja-kaura). Myös vesipullo oli mukana ja tuli tyhjennettyä. Tuossa ylhäällä olevassa kuvassani ei oikein näykään vyötäröllä (takana) olevaa vesipullosysteemiä, jossa on myös lokero kaikelle pienelle. Itselläni on siinä avaimet, vara-akku kameraan, nenäliina, huulirasva, evästä ja kyypakkaus mehiläisenpistoallergian vuoksi pääasiassa, jonka sitten tällä kertaa unohdin kotiin. Ilmoitin asiasta miehelleni kesken lenkin, joka varasi sen heti pöydälle kotona ja oli hälytysvalmiudessa, jos hätä tulisi. <3 Endomondossa oli tracking päällä, joten helposti mut sieltä löytäisi. Koskaan en ole vielä pakkausta tarvinnut. Toivottavasti en tarvitsekaan, varsinkaan kun kiire sairaalaan sitä tulisi joka tapauksessa.
Kotona pääsikin heti ruokapöytään. Millään en päivän kaloreita saa kiinni tällaisina päivinä, kun yhteiskulutus on reilusti päälle tonnin. Väkisin en tahdo itseeni ahtaa ruokaa, joten välillä mennään tällaisilla miinuksilla. Harvemmin onneksi! Tänään onkin lepopäivä (eli shoppailupäivä, treenihanskat??). Kuumaa on luvattu, vielä kuumempaa kuin eilen. Parvekkeelle tuskin ehdin bikineissä köllöttelemään vaikka mieli tekisi, silloin kun siihen aurinko osuu, ehkä huomenna. Ehkä.
Mukavaa viikonloppua ihmiset!
Siinä näkyy jo vyötäröllä jotain roikkuvan. Kameran putki muuten venahtaa tuosta ainakin
kolmasosan pidemmäksi. Joo ei oo meikkiä ja tukkakin pinnillä naamalta pois.
Koittakaa kestää. :D

6 vastausta artikkeliin ”+ 2,5kg”

 • Jonkin aikaa olen blogiasi lukenut, mutta vasta nyt rohkenen kommentoida. Blogisi on mahtava, ja sinun treeneistäsi on tosi mielenkiintoista lukea! Itse laitoimme kotikuntosalin pystyyn vajaa kuukausi sitten (pienet lapset jne, helpoin treenata kotona), joten olen aivan aloittelija näissä hommissa :D Täältä olen saanut paljon vinkkejä, kiitos!! :)

  • Kiva kun jätit kommentin, ja kiitos paljon sanoistasi! :) Kotona on tosiaan helpoin treenata, samaa mieltä! ;) Ja ei ole esteenä kuntoon pääsylle, kunhan vain hankkii oleellisimmat välineet. Paljon tsemppiä treenaamiseen, heittele kysymyksillä jos jokin askarruttaa! :)

 • moi. Mun piti jo aiemmin kysäistä kuinka reenaat kylkiäsi? eli siis kuinka liikerata kulkee? ja missä pidät painoja?

 • Ahaa :)
  Mietinkin että teetkö tolleen.. Ja sit jos oisin tienny ni oisin kysyny, että miksei sulla oo molemmissa käsissä 15 kiekkoja ja tee molempia puolia kerralla?
  Ite teen silleen jänskästi mutta tehokkaasti. Eli tarttee jonkun noin 10 cm korkean pehmeän korokkeen (mulla kaksi sohvatyynyä). Kyljelleen makaamaan takapuoli/lonkka-alue tyynyjen päällä, jalkaterät sohvan alla, jalat suorana. sitten otetaan levypaino molemmilla käsillä ja pidetään rinnalla. Sitten heilutaan ylös alas, kokoajan kyljellään maaten. Mitä korkeammalla korokkeella tekee, sitä suurempaan liikerataan mahdollisuus. Itse jaksan hikisesti 10 kilon kiekolla heilua max 15 puolelleen.
  Ei löydy yhtään kuvaa 10 min googlettamisella :D

  • Molemmissa käsissä jos painoa roikottaa niin se on vähän kuin plusmiinusnolla. Eli niin ei kuulu missään tapauksessa tehdä. :D

   Mä ehkä sain tuosta sun kuvauksesta mieleeni, että miltä tuo liikkeesi ehkä näyttää. Satavarma en ole, mutta ehkä.. :D

Kommentointi on suljettu.