2006 & 2007

Kaivelin tuossa vanhoja kuvia. 2007 alkuvuodesta laitoin elämäni remonttiin ja lähdin etsimään hyvää oloa ja terveyttä. Löysin pari vertailukuvaa, mitä tuossa vuodessa tapahtui. Nämähän on aika hirveitä, mutta eipä tuon ulkonäön kuulukaan minua miellyttää.

2006 & 2007 joulu.

Vatsakumpu oli oikeasti aika valtava. Vuodessa se pieneni huomattavasti. Käsivarressa näkyy myös ero. Tisseissä tietysti kanssa. Voi sentään.. :’) 2006 kuvassa tosiaan on nähtävissä kahdenkymmenenkahden vuoden herkuttelu. Ja siis kohdallani se tarkoitti sitä, etten vahingossakaan syönyt mitään terveellistä. Enkä vahingossakaan harrastanut liikuntaa. Söin ainoastaan kaikkea rasvaista, sokerista, epäterveellistä. Vältin ihan kaikkea, mikä olisi saattanut olla terveellistä. Kuten myös siis liikuntaa. Ja fyysinen vointi oli kuin 70-vuotiaalla. Alkuvuodesta 2007 vaihdoin kaikki ruokavaliostani terveellisempään vaihtoehtoon; maidon rasvattomaan, juuston vähärasvaiseen, levitteen kevyeksi, jogurtit vähempi sokerisiksi/vähempi rasvaisiksi jne. Aloin syödä enemmän kasviksia, vähemmän kastikkeita, vähemmän herkkuja. Niin, ja aloin tietysti kuntoilla. Mistään mitään tietämättä, mihinkään oikeastaan tähtäämättä. Ainoa, missä minulla oli päämäärä, oli vatsan saaminen pois ja toivoin tilalle lihaksia. Myös peppuani/reisiäni vihasin, joskaan en osannut niille oikein hirveästi mitään tehdä. Pikkuhiljaa tieto ja taito kasvoi, mutta tietämättä mistään mitään, tekemällä ruokavalionmuutoksen ja yksinkertaisesti aloittamalla liikkumisen, tuli selkeästi näkyviä muutoksia alle vuodessa. Tuskin mitään näkyviä lihaksia, mutta rasva ainakin tirisi pois suureksi osaksi.

2006 & 2007 joulu, toinen vertailukuva.

Tässä toisessa kuvassa asento on harmillisesti eri, en löytänyt kahta vastaavaa. Näkyyhän siinä silti sitä eroa. Käsivarret ja tissit. :D Jälkimmäisessä on vielä vähän vatsaa, se tipahti matkasta jossain kohtaa myöhemmin. Tosin tuossa on myös jouluruoka jo syöty.. :’)

Loppukevennyskuva:

Vielä 2008 maistui herkut. Joulutorttuja saattoi mennä pellillinen joka joulu. Kaksin käsin ja vauhdilla. :’D
Joo, ei mene enää, niin kaunista kuin tuo onkin katsella. :’D

8 vastausta artikkeliin ”2006 & 2007”

 • Onhan tuossa jo muutosta tapahtunut huomattavasti :) Ja voi joulu!! Mä oon niin jouluihminen että tuli ihan jo joulufiilis näitä katsellessa :D APUA!

  • Mulla on tällaisia kuvia olemassa varmaan tuhansia, kiva välillä katsella mistä sitä ollaan tähän tultu! :) Voi joulu tosiaan, mä en sitten taas ole yhtään jouluihminen. :D Koitin noina vuosina olla, mutta enää en edes sitä juhlista. Täällä Saksassa se on toisaalta kyllä niin iso juttu, kun rakentavat niitä huimia joulukaupunkeja (joulumarkkinat) ympäri Saksaa. Viime vuonna jäi erinäisistä syistä väliin, tänä vuonna paremmalla onnella! On näkemisen ja kokemisen arvoinen asia. Meidän lähellekin tuohon Ulm -kaupunkiin sellainen rakennetaan. Karuselleja, valoja, kojuja, eläimiä, tapahtumaa, vaikka mitä. Kannattaa katsella netistä siitä juttuja ja videoita, varmaan auttaa joulukuumeeseen tosi kovin. :D :D Mutta tuleehan se joulu sieltä joka vuosi oikein ryminällä kuitenkin. Ihan kohta taas! :)

 • Kyllä onkin vuodessa tapahtunut iso muutos! Sun blogi on kyllä super inspiroiva !

 • Mainitset pariinkin kertaan, että ”mistään mitään tietämättä”. Mitä tekisit nyt toisin, jos olisit tuossa lähtöpisteessä? Tai jos olisit tuossa välietapissasi, josta ilmeisesti lähdit sitten lihaskuntoon panostamaan? (Onko muuten kovin epäkohteliasta kysyä, mikä on ollut elopainosi enimmillään/nykyään? Ei ole pakko vastata, jos et halua :) )

  • Hmm. Hyvä kysymys! Lähtöpisteessä tuskin muuttaisin välttämättä mitään. Lähinnähän tuo ’tietämättä mitään mistään’ osoittaa ensinnäkin ruokavalion merkityksen ja sen, että jo sen avulla, että tekee edes jotain, saa aikaan näkyviä tuloksia. En ole oikeastaan koskaan ollut välietapissa. Olen vain päätynyt tänne siten, että olen koko ajan saanut tietoa enemmän. Koko ajan olen niitä lihaksia halunnut ja koittanut saada, mutta vasta viimeisen vuoden aikana oikeastaan olen saanut kasaan sen kaiken tiedon, jolla niitä oikeasti voi saavuttaa enemmän kuin vain ääriviivat. Siihen asti menin luuloilla ja aika pienillä painoilla, ja tein myös paljon ihan perusvirheitä puuttellisen tiedon vuoksi. Suurin ero kehossani tuon painonpudotuksen jälkeen on tainnut tapahtua ihan nyt viimeisen vuoden aikana. Toki olisin treenannut erilailla, tähdäten oikeasti lihaskasvuun, enkä vain luullut tähtääväni lihaskasvuun, jos jotain nyt muuttaisin tuosta vaiheesta. :)

   Painoa saa kyllä kysyä! Mietin tätä jonkin aikaa, kun edelleen vähän arastelen sitä kertoa. Mutta tosiasia on, ettei minulla ole enää syitä tuotakaan salailla, eikä se ole enää sellainen arka paikka kuin ennen. Mietin ensin, että vastaan sen tässä. Sitten mietin, että teen asiasta kokonaan erillisen postauksen, jossa kerron. Ja sitten keksin, että heitän pallon ensin teille! Eli tuota silmällä pitäen, aiheesta postaus tulossa, pysy kanavalla! ;)

 • Oi mahtavaa! Löysin blogisi tänään ja se on todella inspiroiva ja löydän sinusta monia samoja piirteitä kuin itsestäni. Odotan innolla painopostausta. :)

Kommentointi on suljettu.